U bent hier

Nieuws

Via Enterprise Florida, een overheidsorganisatie van de staat Florida, ontvingen we een aantal folders over de strektes van de staat Florida. Deze is vooral groot in lifesciences, ICT, logistiek, lucht- en ruimtevaart, financiële en professionele diensten en ook productie. Florida is een belangrijke staat voor de handel van en naar Latijns-Amerika. In de folders wordt hier meer uitgebreid op ingegaan.

Op 17 mei 2018 organiseerde Flanders Investment & Trade samen met de Nederlandse Kamer van Koophandel en Stad Antwerpen de 3e editie van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2018. In 2017 was Nederland de belangrijkste handelspartner voor Vlaanderen. 160 beslissingsnemers van KMO’s, voornamelijk uit de sectoren ICT & health, Food/Agrofood en de creatieve sector grepen de kans om hun handelscontacten verder uit te breiden.

Flanders Investment & Trade heeft van 6 tot en met 9 mei 2018 een groepszakenreis naar Roemenië (Boekarest & Timisoara) georganiseerd. In Boekarest konden de Vlaamse firma's deelnemen aan een seminarie. Heeft u interesse in de presentaties die tijdens dit seminarie werden gegeven? Lees dan verder.

Malta neemt momenteel de leiding bij het reguleren van de blockchain-technologie en cryptovaluta. Dit biedt Malta een grote kans om de eerste officiële conferentie, de Delta Summit, te organiseren. De baanbrekende wetgeving positioneert Malta als een cutting edge hub voor bedrijven die deze technologie en de enorme mogelijkheden ervan wensen te ontwikkelen.

Na een turbulente periode heeft Iraaks Koerdistan opnieuw de blik stevig op de toekomst gericht. Een uitgebreid investeringsplan moet bijdragen tot de heropbouw en ontwikkeling van de Autonome Regio.

Malta's First Blockchain Summit, 1 - 2 November 2018

Blockchain is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende technologieën in financiële diensten van vandaag. Voor iedereen die innovatie in de financiële technologieruimte volgt, is het woord blockchain het buzzword du jour.

Malta behoort met zijn nieuwe regelgevende kader tot de voorhoede in Blockchain en DLT. De Malta Blockchain-top in november is een weerspiegeling van dit momentum.

Pagina's