U bent hier

Nieuws

Recent heeft de Bulgaarse Kamer van Koophandel (BCCI) een rapport gepubliceerd waarin de belangrijkste indicatoren besproken worden voor de economische ontwikkeling. Hiernaast worden ook de onderwijsinstellingen besproken aangezien zij een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van het land.

Van 25 en 29 juni leidt HKH Prinses Astrid een omvangrijke handelsmissie naar Argentinië en Uruguay. De prinselijke missie telt 202 deelnemers, onder wie 134 zakenlui van 94 bedrijven. FIT bereidde samen met de gewestelijke handels- en investeringsagentschappen hub.brussels, AWEX en het Agentschap voor Buitenlandse handel het programma voor de deelnemende bedrijven en hun lokale partners voor.

In de loop van haar 21-jarige geschiedenis heeft de beurs Vitafoods in Genève zich steeds verder geïnternationaliseerd en gespecialiseerd. Zo trekt de beurs intussen bezoekers en exposanten aan uit de hele wereld. Daarnaast ziet de beurs een rol voor zich weggelegd in de zich snel ontwikkelende industrie van de voedingsingrediënten, waarin innovatie een cruciale factor is en sectoroverschrijdend is naar domeinen als farmaceutica en cosmetica.

Pagina's