U bent hier

Nieuws

De beurs 'Transport Week' vond plaats in Moskou van 20-22 november en toonde de resultaten van de belangrijkste projecten in de sectoren spoor, weg, lucht, zee en binnenvaart.

De beurs 'Healthcare' (Moskou, 3-7 december) maakt deel uit van de 'Health Care Week', het grootste evenement in Rusland gericht op de sector 'gezondheidszorg'.

Op 22 en 23 november 2018 vond de Milanese editie van 'FORUM AGENTI' plaats in de beursgebouwen te Rho Fiera Milano.

In een rij van zeven steden in drie Duitstalige landen heeft de Blickfang-beurs in Zürich zich sedert meerdere jaren een vaste plaats weten te veroveren als trefpunt voor design van mode, accessoires en juwelen. Andere Blickfang-beurzen, zoals Blickfang-Köln, richten zich dan weer meer om meubeldesign

De Blickfang-beurzen onderscheiden zich van soortgelijke beurzen doordat de tentoongestelde producten op een shopping-platform kunnen worden aangeboden, meestal door de ontwerpers zelf.

Een zandbak? Voor bedrijven? Ja! Met z’n "Sandbox" heeft Arizona als eerste Amerikaanse staat een wettelijk kader gecreëerd dat innovatieve bedrijven in FinTech toelaat om twee jaar lang aan hun aanbod en businessmodel te timmeren zonder veel beslommeringen over vergunningen en dergelijke.

De UN Environment Assembly, 's werelds top van beslissingsnemers over milieu en leefomgeving, vindt plaats van 11 tot 15 maart in Nairobi, Kenia. In 2019 werd gekozen als thema: innovatieve oplossingen voor milieuproblematiek en verantwoord consumeren en produceren.

Een recent rapport van Beacon Economics brengt een pak cijfers over de film- en digitale media-industrie in Los Angeles, het belang ervan voor de regio, en de uitdagingen en opportuniteiten.

In 2019 en 2020 vinden er in Tanzania een aantal beurzen en conferenties plaats. Deze worden georganiseerd door TMS Consultants Ltd in samenwerking met organisaties in de publieke en privésector. De evenementen focussen op verschillende sectoren.

'ePower&Building'  wordt beschouwd als de bijeenkomst bij uitstek in Zuid-Europa, die oplossingen biedt voor de levenscyclus van gebouwen. Dit alles van de projectfase tot en met de uitvoering inclusief constructie, bruikbaarheid, onderhoud, renovatie, herstel en sloop.

Pagina's