U bent hier

Nieuws

Door nieuwe wetgeving moeten bedrijven die aan openbare aanbestedingen willen deelnemen, voortaan een 'verklaring van classificatie' krijgen van de bevoegde authoriteit. Het ministerie van Energie en Water aanvaardt momenteel aanvragen voor classificatie van onafhankelijke energieproducten voor conventionele energiecentrales. 

In de nieuwsbrief van Oezbekistan van juli 2019 vindt u de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen op zakelijk vlak alsook meer nieuws op vlak van politiek, wetgeving, economie, financiën, toerisme en cultuur.

In Los Angeles staan grote bouwwerken voor sportinfrastructuur op til, zowel renovatiewerken aan bestaande sporttempels als de bouw van enorme nieuwe arena’s. Dit biedt kansen aan Vlaamse toeleveranciers.

Van 18 tot 24 augustus kan u deelnemen aan de North-Western Expo in Solwezi, genaamd "Unveiling the Hidden Treasures". De noordwestelijke provincie in Zambia biedt potentieel op gebied van landbouw, bosbouw, mijnbouw, energie en toerisme. In de beursbrochure vindt u interessante informatie over deze kansrijke sectoren.

Op 14 en 15 mei 2019 vond in Brussel het EU-Ethiopia Business Forum plaats, waar zowel infosessies werden georganiseerd over de praktische informatie voor het zaken doen met Ethiopië, evenals matchmaking events. De ambassade van Ethiopië in Brussel bezorgde ons 2 interessante presentaties van de "Ethiopian Investment Commission".

Pagina's