U bent hier

Nieuws

Via de Ivoriaanse ambassade in Brussel ontvingen wij een uitnodiging om deel te nemen aan het zesde Africa CEO Forum in Abidjan, op 26 en 27 maart 2018. Deelnemen kan enkel onder bepaalde voorwaarden en is betalend.

Het succes van de laatste edities van CEVISAMA, internationale beurs voor keramiek, badkameruitrusting, natuursteen en machines voor keramiek, plaatst deze beurs in Spanje op de kaart. Voor Vlaamse bedrijven actief op de projectmarkt in Spanje is een bezoek aan CEVISAMA ongetwijfeld een aanrader.

Met 30% van het bnp in 2016, is de landbouwsector een belangrijke bron van inkomsten voor Colombia. Benieuwd naar de mogelijkheden? Start uw marktonderzoek hier met deze presentatie over algemene trends, statistieken en opportuniteiten voor de belangrijkste landbouwproducten.

Van 5 tot 8 maart 2018 vindt in de Millenium Hall in Addis Ababa (Ethiopië) het tweede internationale investeringsforum voor de agro-industrie plaats. Het is een ontmoetingsplaats voor bedrijven zowel uit de publieke sector als de privésector. Deze editie richt zich op de verwerking van voeding en dranken, textiel en kleding, leder en lederproducten, en aanverwante sectoren zoals verpakking en hernieuwbare energie.

Bon Bini

MAISON & OBJET is sinds 1995 DE internationale ontmoetingsplaats van professionals voor interieurontwerp en design. Het opzet van M&O zal in september 2018 aangepast worden aan de behoeftes van de bezoekers. Aankopers waarderen de diversiteit van het showaanbod, maar ze hebben een organisatie per product en prijsklasse nodig om tijd te besparen. Voorschrijvers daarentegen zijn geneigd om oplossingen voor hun projecten te zoeken door een stijlgerichte aanpak te bevorderen. 

Op 19 februari wordt in Brussel het 'Kuwait Economic Forum' georganiseerd ter gelegenheid van het bezoek van de 'Kuwait Direct Investment Promotion Autority (KDIPA)'. Een uitgelezen kans om de Kuwait Vision 2035 en de zakelijke opportuniteiten in deze kleine Golfstaat te leren kennen.  

Deze gids van het 'Ministry of Mines and Mining Development', gepubliceerd in januari 2018, omvat een overzicht van de minerale rijkdom in Zimbabwe en beschrijft de procedures en regelgeving voor buitenlandse investeerders die in deze grote potentiële markt willen investeren.

De overheid van Zimbabwe ontwikkelde een actieplan om de economische activiteiten van het land te ontwikkelen. Belangrijke sectoren zijn mijnbouw, productie, landbouw, toerisme, infrastructuur en het bouwen van dammen. Lees hier meer over in de brochure 'Investment Guidelines and Opportunities in Zimbabwe'.

Van 20 tot 22 maart vindt in het Doha Exhibition & Convention Center de zesde editie plaats van AgriteQ. De beurs is een ideaal platform voor professionals uit de landbouwsector om landbouwtechnologieën, milieuapparatuur en -producten te demonstreren, mogelijke partners in Qatar te ontmoeten en marktinzicht te verwerven. De beursorganisatoren bieden bovendien een beperkt aantal Belgische bedrijven gratis standruimte aan. Interesse? Laat het ons weten!

Pagina's