U bent hier

Nieuws

Brugge, 20 september 2017 – Op de 16e editie van de Leeuw van de Export ontvingen Klingele Chocolade en Skyline Communications de prestigieuze exportprijs van Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Met de Leeuw van de Export plaatst Flanders Investment & Trade (FIT) jaarlijks 2 Vlaamse bedrijven voor het voetlicht met uitzonderlijke exportresultaten – en visie. 

Op 4 oktober vindt de Building Network Conference 2017 plaats in het Copenhagen Marriott Hotel. Denemarken en Zweden doen zware investeringen in o.a. infrastructuur, stadsontwikkeling en ziekenhuisbouw. Tijdens deze conferentie worden een reeks grote geplande bouwprojecten in de Øresund-regio gepresenteerd. De conferentie is in het Engels en richt zich tot potentiële buitenlandse toeleveranciers. Hier hebben ze de mogelijkheid om te speeddaten en te netwerken.

Op 5 september ging een nieuwe reglementering in voege waardoor de Oezbeekse Sum op slag de helft van haar waarde verloor, en werden de meeste restricties op het verhandelen van deze valuta opgeheven.

AVA, de ‘Agri-Food Veterinary Authority of Singapore’ heeft een openbare aanbesteding uitgeschreven voor het verpachten van landbouwgronden voor groententeelt in Neo Tiew Harvest Lane, Neo Tiew Harvest Link, Neo Tiew Harvest Place voor een periode van 20 jaar.

Op 1 januari 2018 zal de VAE btw invoeren. Dat dit een belangrijke impact zal hebben op bedrijven en consumenten, is duidelijk. Tijd voor een stand van zaken.

De Golfstaat Qatar profileert zich als een aantrekkelijke investeringsbestemming. Een ambitieus ontwikkelingsprogramma, de Qatar National Vision 2030, richt zich dan ook op de uitbouw van een gediversifieerde en competitieve kenniseconomie. In een nieuwe investeringsgids vindt u een handig overzicht van de mogelijkheden en faciliteiten die de Golfstaat te bieden heeft.

Servië is volop bezig om zijn afvalbeheersysteem te moderniseren om zo tegen 2030 te voldoen aan de EU-normen.

Pagina's