U bent hier

URBIS The smart cities meetup in Brno

De Urbis beurs komt in het nieuwe format van The Smart Cities Meetup, dat dit jaar zal plaatsvinden van 4 tot 6 juni in het expositiecentrum van Brno. Deze editie zal uitzonderlijk zijn omdat het wordt georganiseerd door vier ministeries en een tiental andere instellingen. 

Alle spelers, belangrijke activiteiten en kennis zullen op één plek tegelijk worden geconcentreerd, waardoor innovaties alle tools krijgen voor hun go-to-market.

Is smart city jouw onderwerp en heb jij iets te bieden? Dan mag je URBIS, de vakbeurs én conferentie, niet missen. Het thema van de conferentie dit jaar is: Energie en klimaat, Effectief openbaar bestuur - Ingrediënten voor succes, en Future Mobility. 

Wat kan u verwachten? Vertegenwoordigers van lokale overheden, van openbaar besturen, innovatieve bedrijven, universiteiten en non-profitorganisaties zijn uitgenodigd. Start-ups kunnen als exposant profiteren van een gunstige prijs voor een stand onder de € 500.

Voor alles wat met de standplaats te maken heeft, contacteer Jana Kornetová via: jkornetova@bvv.cz

Hebt u een interessant onderwerp dat aan bod zou moeten komen in het conferentieprogramma? Contacteer Miroslav Scheiner, project manager van het Ministerie van Handel en Industrie via scheiner@mpo.cz

U kan ook direct contact opnemen met ons kantoor in Praag voor het verdere verloop.

17 april 2024

Bijkomende informatie

URBIS one-pager ENG.pdf (PDF – 2 MB)