U bent hier

Acties en events

Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over de ICT-markt in de VSA. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 1 januari 2018 tot zaterdag 1 december 2018
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Een week lang laten we ons onderdompelen in innovatief Zuid-Afrika (HealthTech, Social Entrepreneurship, Aerospace, FinTech, Robotics…) en komen we volledig geïnspireerd terug naar huis: vol goesting om met de inzichten in het eigen bedrijf aan de slag te gaan, met Zuid-Afrikaanse contacten, businessopportuniteiten en met een sterker én groter netwerk en nieuwe vrienden.
Doelmarkt
Zuid-Afrika
Wanneer
Van zaterdag 24 februari 2018 tot zondag 4 maart 2018
Waar
Johannesburg, Pretoria & Kaapstad
Organisatie
Voka Oost-Vlaanderen
De Vlaamse Enterprise Europe Network partners willen u kennis laten maken met hun dienstverlening om u te demonstreren hoe zij u als ondernemer op weg kunnen helpen. Er worden vier interessante workshops aangeboden waarin de meest relevante problemen van internationaal zakendoen en partnering aan bod komen.
Wanneer
Dinsdag 27 februari 2018
Waar
Bluepoint Antwerpen (het vroegere ALM), Filip Williotstraat 9, Antwerpen
Organisatie
Enterprise Europe Network
A one-day workshop on Digital Marketing Essentials for China to understand the current digital marketing developments and challenges in China and to be able to take advantage of the business opportunities for your business in this industry.
Doelmarkt
China en België
Wanneer
Dinsdag 27 februari 2018
Waar
Ghent
Organisatie
Vlaams-Chinese Kamer Van Koophandel Vzw
Ecobuild is hét lanceerplatform voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op vlak van duurzaam bouwen. In het kader van Ecobuild wordt op 7 maart 2018 een B2B Matchmaking georganiseerd. U kan er tijdens korte meetings nieuwe contacten leggen met bedrijven, instellingen en overheden.
Doelsector
Bouw en milieu
Doelmarkt
Ierland en Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Woensdag 7 maart 2018
Waar
Londen
Organisatie
Enterprise Europe Network
De Businessclubs Internationaal is een jaartraject om de internationale groei van uw bedrijf te bevorderen. Dit zijn op maat gemaakte platforms voor de internationaal actieve ondernemer waarbij expertise, coaching en netwerking centraal staan en nuttige contacten mogelijk uitmonden in zakelijke opportuniteiten. Interessant voor ondernemers, CEO's, CFO's, export en business development managers.
Wanneer
Van donderdag 8 maart 2018 tot dinsdag 20 november 2018
Waar
Antwerpen, Waasland
Organisatie
Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Drone-Days 2018 is de beurs die, reeds 4 edities lang, een synergie tot stand brengt tussen bedrijven die actief zijn op de markt van de drones en de bedrijven waarvan de kernactiviteit baat kan hebben bij het gebruik van drones. Tijdens het aansluitend brokerage event kan u door middel van korte meetings nieuwe contacten leggen met bedrijven, overheden en instellingen.
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Wanneer
Van vrijdag 9 maart 2018 tot zaterdag 10 maart 2018
Waar
Brussel Expo
Organisatie
Enterprise Europe Network
Flanders Investment & Trade heeft de aankopers van CERN op maandag 19 maart uitgenodigd voor een trefdag met Vlaamse toeleveranciers in ons hoofdkantoor te Brussel.
Doelsector
Consultancy en diensten, elektro, energie, ict, logistiek en transport, lucht- en ruimtevaart, machines en veiligheid
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Maandag 19 maart 2018
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX.
Dit opleidingstraject biedt ondernemers, export managers en business developers een breed en praktisch overzicht van alle aspecten van internationalisering. In zeven thematische sessies zullen experts alle ins & outs van het internationaal ondernemen toelichten.
Wanneer
Van dinsdag 20 maart 2018 tot dinsdag 20 november 2018
Waar
Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen, Lammerstraat 18, 9000 Gent
Organisatie
Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen
Maak kennis met de grootste Franse speler op de internationale doe-het-zelfmarkt en de markt van woninginrichting (3de plaats op wereldvlak). ADEO is een groep met een netwerk van 13 autonome entiteiten/filialen, waarvoor zij ook aankopen doet, namelijk Leroy Merlin, Weldom, Bricocenter, Aki, Kbane, Quotatis, Tikamoon, Lightonline, Bricoman, Dompro, Zodio, Alice Delice, Decoclico.
Doelsector
Bouwmaterialen, design en interieur, meubel en textiel
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Woensdag 21 maart 2018
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Deze eerste sessie begint bij het begin en stelt je een plan van aanpak voor een succesvolle export voor, aangevuld met bedrijfscases, tips & tricks en de rol van Flanders Investment & Trade.
Doelsector
Voeding en dranken
Wanneer
Maandag 26 maart 2018
Waar
Brouwerij Huyghe, Geraardsbergse steenweg 14 B, 9090 Melle
Organisatie
Fevia Vlaanderen

Pagina's