U bent hier

Nieuws

De Amerikaanse ambassade nodigt u uit voor de 2024 SelectUSA Investment Summit in Washington, DC, van 23 tot 26 juni 2024. De summit is bedoeld om bedrijven te helpen succesvol te starten en uit te breiden in de Verenigde Staten en biedt een unieke kans om uw professionele netwerk en inzichten in het zakendoen in de Verenigde Staten te vergroten.

In maart organiseert de Amerikaanse ambassade in België het hybride netwerkevent "Building Bridges with United States". Het doel is om Belgische bedrijfsleiders die de VS verkennen als locatie om hun activiteiten uit te breiden, te informeren en in contact te brengen met relevante professionals op het gebied van bedrijfsontwikkeling.  Dit evenement wordt georganiseerd met de steun van Flanders Investment & Trade, AWEX en hub.brussels.

Los Angeles heeft recentelijk zijn eerste waterplan aangenomen, met als voornaamste doel om tegen 2045 aanzienlijk minder afhankelijk te zijn van externe waterbronnen, in het bijzonder de Colorado-rivier. Dit komt voort uit de steeds onbetrouwbaarder en duurdere levering van water uit andere staten zoals Nevada en Colorado, als gevolg van klimaatverandering. Het plan, opgesteld door de L.A. County Board of Supervisors, stelt ambitieuze doelen, waaronder het stoppen van 60% van het geïmporteerde water en in plaats daarvan 80% lokaal te winnen.

Phoenix is een bloeiende economische metropool omdat het een diverse en dynamische economie heeft die de afgelopen tien jaar aanzienlijk is gegroeid. Volgens het Bureau of Economic Analysis is het bruto binnenlands product (bbp) van Phoenix tussen 2019 en 2021 met 7,7 procent gestegen, meer dan tweemaal het nationale gemiddelde van 2,9 procent. Phoenix heeft ook de snelst groeiende economie van de top 10 grootstedelijke gebieden in de VS.

De World Games Award is een jaarlijks evenement dat de prestaties en innovaties van de wereldwijde game-industrie viert. De genomineerden en winnaars worden geselecteerd door een panel van experts en journalisten van verschillende mediakanalen en organisaties. De World Games Award 2023 vindt plaats op 7 december 2023 in het Microsoft Theater in Los Angeles, Californië. Je kunt de livestream van het evenement bekijken op de officiële website of op verschillende platforms zoals YouTube, Twitch en Facebook.

De WestEdge Design Fair is een jaarlijks evenement dat een selectie van design, meubels en technologie in de wereld van modern design laat zien. De beurs biedt een scala aan producten, waaronder meubilair, verlichting, keuken- en baddesign, textiel en accessoires. De beurs biedt een platform voor ontwerpers, fabrikanten en merken om in contact te komen met designprofessionals, liefhebbers, interior designers, architecten, journalisten, showroomuitbaters, influencers en captains-of-industry.

De toekomst van Los Angeles International Airport (LAX) oogt veelbelovend met een investering van minstens 15 miljard dollar in lopende en geplande renovatieprojecten. Dit biedt binnen- en buitenlandse aannemers de kans om deel te nemen aan een ambitieuze renovatie die niet alleen gericht is op de voorbereiding van de Olympische Spelen van 2028, maar ook op het verbeteren van LAX als een toonaangevende luchthaven voor de groeiende luchtvrachtindustrie.

De havens van Californië zijn van cruciaal belang voor de export en import van goederen, zowel naar en van het buitenland als intern in de Verenigde Staten. Door de eenmalige overheidsfinanciering van 1,2 miljard dollar wordt werk gemaakt van investeringen die nodig zijn om lokale havens op een duurzame manier te moderniseren.

Pagina's