U bent hier

Investeringsplannen in de VS? Verken de mogelijkheden op de SelectUSA Investment Summit

De SelectUSA Investment Summit is een belangrijk instrument om de banden tussen België en de Verenigde Staten verder te versterken en kan de weg effenen voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe kansen op de Amerikaanse markt. 

SelectUSA heeft een bewezen track record van zakelijk succes. Op de top van 2023 waren er meer dan 4.900 internationale deelnemers om te leren over de nieuwste zakelijke trends van Amerikaanse topmanagers en hoge federale en staatsambtenaren.

De SelectUSA Investment Summit van 2024 biedt mogelijkheden voor alle deelnemers met een programma dat plenaire en academische sessies zal omvatten over belangrijke onderwerpen in de "Investing in America" agenda van de regering Biden, waaronder "advances batteries", internet voor iedereen en Amerikaanse infrastructuur, clean energie, critical minerals, gezondheidszorg en farmaceutica, en de CHIPS Act.

De Summit richt zich niet alleen op gevestigde bedrijven, maar ook voor startende bedrijven biedt de Summit een interessant startpunt voor hun verkenning van de Amerikaanse markt. Het SelectUSA Tech-luik richt zich specifiek op startende technologiebedrijven. Deelnemers hebben de mogelijkheid om hun producten en diensten tentoon te stellen op stands, de mogelijkheid om een product- en dienstdemovideo te uploaden, zich aan te melden voor een pitch voor een panel van juryleden, deel te nemen aan workshops en Investment Academy-sessies...

Ga naar www.selectusasummit.us voor meer informatie of stel uw vragen aan Karel Vantomme van de U.S. Foreign Commercial Service (karel.vantomme@trade.gov). 

10 november 2023