U bent hier

USA – Netwerkevent Building Bridges 27 maart

In maart organiseert de Amerikaanse ambassade in België het hybride netwerkevent "Building Bridges with United States". Het doel is om Belgische bedrijfsleiders, die de VS verkennen als locatie om hun activiteiten uit te breiden, te informeren en in contact te brengen met relevante professionals op het gebied van bedrijfsontwikkeling.  Dit evenement wordt georganiseerd met de steun van Flanders Investment & Trade, AWEX en hub.brussels.

Ambassadeur Adler organiseert in dit kader een netwerkevent in Brussel op 27 maart 2024, in aanwezigheid van vertegenwoordigers van SelectUSA en verschillende USA-states. U wordt uitgenodigd om er te netwerken met deze experts en panelgesprekken bij te wonen (oa met Medvia) over zakendoen in de USA. Voorafgaand hieraan, vanaf 1 maart, zullen deelnemers online in contact kunnen komen met SelectUSA en meer dan 12 vertegenwoordigers en experts van de Amerikaanse staat, om marktopportuniteiten te bespreken.

Wilt u op de hoogte blijven, het programma bekijken of deelnemen, registreer u dan via volgende link: https://itamatch.com/event/buildingbridgeswiththeusa

6 februari 2024