U bent hier

Exporteren naar Verenigde Staten

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigde Staten

Blijf op de hoogte over alles in Verenigde Staten

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Geef uw bedrijf een plaats op de topbeurs PLMA USA, dé topbeurs voor Private Labels.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 16 november 2020 tot dinsdag 17 november 2020
Waar
Chicago, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De BIO International Convention is veruit het belangrijkste wereldevent voor de biotechindustrie. Flanders Investment & Trade organiseert er samen met flanders.bio, Awex & Biowin traditiegetrouw een Belgisch paviljoen . Ook op de volgende editie, die zal doorgaan van 8 tot 11 juni 2020 in San Diego (Californië), zullen wij aanwezig zijn met een grote, visueel attractieve stand, die kan benut worden als uitvalsbasis voor het BIO Partnering Event en als meeting point voor afspraken. Bedrijven die zich aanmelden via FIT en flanders.bio zullen opnieuw kunnen genieten van gunstige voorwaarden bij deelname aan het BIO partnering event en de conferentie. Daarnaast worden ook weer een aantal interessante randactiviteiten georganiseerd (Belgian seminar, Belgian Café, ...) en wordt een (vrijblijvend) groepsvoorstel gedaan ivm reis en verblijf.
Doelsector
Biotechnologie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 8 juni 2020 tot donderdag 11 juni 2020
Waar
San Diego, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Verenigde Staten vertegenwoordigen 42% van de globale huisdierenmarkt en is daarmee marktleider. Volgens de 'American Pet Products Association' (APPA) zou maar liefst 68% van de Amerikaanse huishoudens een huisdier bezitten. Bovendien zijn de uitgaven van de Amerikaanse huishoudens de laatste tien jaar met een quasi constante gestegen. Ontdek in deze marktstudie de nieuwste trends voor dierenvoeding, de diverse verkoopkanalen en regelgeving. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het Amerikaanse Site Selection Magazine onderzoekt elk jaar welke staten in de VS het beste zakenklimaat hebben. Nuttige info voor Vlaamse bedrijven die overwegen ginds een vestiging op te zetten. And the winner is …

De economische relatie tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten, is wereldwijd de belangrijkste motor voor economische groei, handel en welvaart. In de afgelopen jaren probeerden beide partijen de handels- en investeringsbanden te liberaliseren, het regelgevingsgebied te verbeteren en samen te werken aan internationale economische kwesties. In 2018 escaleerden de handelsspanningen echter omwille van de verhoogde importtarieven in de VS.