U bent hier

Exporteren naar Verenigde Staten

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigde Staten

Blijf op de hoogte over alles in Verenigde Staten

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

In een beperkt gezelschap van beslissingsnemers van bedrijven gaan we naar de VSA om kennis te maken met de Amerikaanse manier van zakendoen. We bezoeken bedrijven met linken naar België en spreken met de ondernemers over waar zij kansen zien voor uitbreiding van de internationale handelsrelaties.
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van zondag 13 oktober 2019 tot zondag 20 oktober 2019
Waar
New York, Boston, Washington, Verenigde Staten
Organisatie
VKW Limburg

Marktstudies

Hoewel Artificiële Intelligentie (AI) nog maar enkele jaren in een stroomversnelling zit, is dit zeker geen nieuwe technologie. Volgens verschillende wetenschappers, bedrijfsleiders en overheden zal AI de komende jaren een enorme impact hebben op de huidige maatschappij.

In deze marktstudie vindt u meer informatie over de huidige AI-technologieën, de grootste investeringen en de maatregelen genomen door verschillende overheden over de hele wereld.

De autonome auto-industrie maakt momenteel zijn opmars in de Verenigde Staten. Echter is nog niemand in geslaagd om autonome voertuigen (AV) te vervaardigen. Deze marktstudie geeft een beter beeld van de huidige situatie en ontwikkelingen op gebied van zelfrijdende wagens, de gebruikte technologieën en toonaangevende bedrijven actief binnen deze sector in de San Francisco Bay Area en Silicon Valley in California.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws