U bent hier

Exporteren naar Verenigde Staten

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigde Staten

Blijf op de hoogte over alles in Verenigde Staten

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Neem samen met Flanders Investment & Trade deel aan de RSA Conference, dé topconferentie in cyber security in de Verenigde Staten!
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 4 maart 2019 tot vrijdag 8 maart 2019
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over de biotech sector in de VS. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
Biotechnologie en gezondheid en farma
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van vrijdag 1 november 2019 tot zaterdag 30 november 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoewel Artificiële Intelligentie (AI) nog maar enkele jaren in een stroomversnelling zit, is dit zeker geen nieuwe technologie. Volgens verschillende wetenschappers, bedrijfsleiders en overheden zal AI de komende jaren een enorme impact hebben op de huidige maatschappij.

In deze marktstudie vindt u meer informatie over de huidige AI-technologieën, de grootste investeringen en de maatregelen genomen door verschillende overheden over de hele wereld.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Om de logementopties in haar 44 natuurparken uit te breiden wil de Amerikaanse staat Utah caravans aankopen. Daartoe opende het een aanbesteding voor een vijfjarencontract waarvan de eerste schijf, in 2019, goed kan zijn voor zo'n 100.000 dollar.  

Nieuws

Een zandbak? Voor bedrijven? Ja! Met z’n "Sandbox" heeft Arizona als eerste Amerikaanse staat een wettelijk kader gecreëerd dat innovatieve bedrijven in FinTech toelaat om twee jaar lang aan hun aanbod en businessmodel te timmeren zonder veel beslommeringen over vergunningen en dergelijke.

Een recent rapport van Beacon Economics brengt een pak cijfers over de film- en digitale media-industrie in Los Angeles, het belang ervan voor de regio, en de uitdagingen en opportuniteiten.