U bent hier

Exporteren naar Verenigde Staten

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigde Staten

Blijf op de hoogte over alles in Verenigde Staten

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade, AWEX en HUB slaan opnieuw de handen in elkaar voor een Belgian Games booth op Gamescom te Keulen van 21 tot 25 Augustus 2024 . Dit doen wij opnieuw in nauwe samenwerking met Flega, die onze Vlaamse Gamesector vertegenwoordigt. Gamescom is ’ s werelds grootste beurs voor computer en videogames . Kortom dé ontmoetingsplaats voor alle gameliefhebbers. De Belgian Games Booth bevindt zich in de Business Area (21-23/08) en is B2B only. Reserveer nu je plaats en plan je meetings met publishers, pers en investors en fellow devs via het MeetToMatch platform.
Doelsector
Media en communicatie
Doelmarkt
Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten
Wanneer
Van woensdag 21 augustus 2024 tot zondag 25 augustus 2024
Waar
Köln, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Samen met onze partners neemt FIT opnieuw deel aan het International Partnering Forum (IPF) 2024, één van de voornaamste netwerk- en partnering events in de offshore windindustrie in de VS. Bent u actief in deze sector en benieuwd naar de marktopportuniteiten? Dan is een beursdeelname, inclusief groepsprogramma, aan IPF2024 van 21 tot 26 april 2024 iets voor u! Deze editie van het event gaat door in New Orleans, Louisiana (NOLA)!

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van zondag 21 april 2024 tot vrijdag 26 april 2024
Waar
New Orleans, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Californië's ruimtevaart- en defensiesector biedt Vlaamse bedrijven strategische kansen voor groei en innovatie. Onze studie analyseert trends, identificeert belanghebbenden en introduceert kansen in deze bloeiende sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

In maart organiseert de Amerikaanse ambassade in België het hybride netwerkevent "Building Bridges with United States". Het doel is om Belgische bedrijfsleiders die de VS verkennen als locatie om hun activiteiten uit te breiden, te informeren en in contact te brengen met relevante professionals op het gebied van bedrijfsontwikkeling.  Dit evenement wordt georganiseerd met de steun van Flanders Investment & Trade, AWEX en hub.brussels.