U bent hier

Exporteren naar Verenigde Staten

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigde Staten

Blijf op de hoogte over alles in Verenigde Staten

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Geef uw bedrijf een plaats op de topbeurs PLMA USA, dé topbeurs voor Private Labels.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 16 november 2020 tot dinsdag 17 november 2020
Waar
Chicago, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De BIO International Convention is veruit het belangrijkste wereldevent voor de biotechindustrie. Flanders Investment & Trade organiseert er samen met flanders.bio en de Waalse partners (Awex, Biowin) traditiegetrouw een Belgisch paviljoen. Ook op de volgende editie, die zal doorgaan van 8 tot 11 juni 2020 in San Diego (Californië), zullen wij aanwezig zijn met een visueel attractieve stand, die kan benut worden als uitvalsbasis voor het BIO Partnering Event en als meeting point voor afspraken. Bedrijven die zich aanmelden via FIT en flanders.bio zullen opnieuw kunnen genieten van gunstige voorwaarden bij deelname aan het BIO partnering event en de conferentie. Daarnaast worden ook weer een aantal randactiviteiten georganiseerd (zoals een "Belgian seminar" en "Belgian café" ...). Tevens kunnen FIT en flanders.bio een aantal vrijblijvende voorstellen doen ivm reis en verblijf. Verdere details volgen zodra beschikbaar.
Doelsector
Biotechnologie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 8 juni 2020 tot donderdag 11 juni 2020
Waar
San Diego, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Verenigde Staten vertegenwoordigen 42% van de globale huisdierenmarkt en is daarmee marktleider. Volgens de 'American Pet Products Association' (APPA) zou maar liefst 68% van de Amerikaanse huishoudens een huisdier bezitten. Bovendien zijn de uitgaven van de Amerikaanse huishoudens de laatste tien jaar met een quasi constante gestegen. Ontdek in deze marktstudie de nieuwste trends voor dierenvoeding, de diverse verkoopkanalen en regelgeving. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

New York is de leider in de VS betreffende hernieuwbare energie. Tegen 2050 zou de staat liefst volledig op hernieuwbare energie willen draaien. Om dergelijke initiatieven te steunen, openen steeds meer bedrijven een kantoor in New York om er hun projecten verder te ontwikkelen.