U bent hier

Exporteren naar Zuid-Afrika

CORONAVIRUS

UPDATE 27/07/2020

In Zuid-Afrika werd de kaap van 400.000 COVID-19-besmettingen overschreden, waarmee het land wereldwijd op de vijfde plaats komt van het aantal besmettingen in absolute cijfers. De piek lijkt bovendien nog niet meteen in zicht, en het aantal besmettingen blijft sterk stijgen. Gauteng heeft de West-Kaap voorbijgestoken als meest getroffen provincie, maar de provincie KwaZulu-Natal dreigt in de komende dagen en weken een nog groter probleem te worden..

Blijf up-to-date over de genomen maatregelen in Zuid-Afrika met ons nieuwsbericht: Coronavirus - de toestand in Zuid-Afrika, de toestand in Afrika in het algemeen en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zuid-Afrika

Blijf op de hoogte over alles in Zuid-Afrika

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

UPDATE 01/09/2020 : omwille van Covid-19 wordt de vakbeurs AfricaCom omgezet in een digitaal formaat (9-13/11/2020). Verdere details ivm de virtuele beurs vindt u hieronder ! AfricaCom/AfricaTech (Virtual Africa Tech Festival) is zoveel meer dan een online evenement. Dankzij dit virtueel evenement zullen exposanten kunnen netwerken, 1-2-1 vergaderingen beleggen en de mogelijkheid om inkomende leads vóór, tijdens en na het evenement te scoren en op te volgen. Al meer dan 20 jaar verenigt AfricaCom/AfricaTech belangrijke spelers op het gebied van technologie en innovatie en is het grootste en meest invloedrijke telecommunicatie-evenement in het continent. Met de uitdagingen die voor ons liggen, heeft technologie en telecommunicatie nog nooit zo een belangrijkere rol gespeeld bij het aansturen van sociaal economische ontwikkelingen. Wat kan u verwachten ? Virtuele Interactive Expo Organiseer networking sessies en videogesprekken met potentiële klanten. Toon uw bedrijfsoplossingen en producten door een video en online materiaal op te laden op het online platform. Live stream productdemo’s met Q&A Live chat met uw klanten Geregistreerde bezoekers kunnen zodra ze zich hebben aangemeld, kiezen welke exposanten ze bezoeken en met wie ze chatten, welke demo’s ze bekijken. Zij kunnen ook deelnemen aan interactieve presentaties en paneldiscussies en nieuwe contacten leggen .
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Zuid-Afrika
Wanneer
Van maandag 9 november 2020 tot vrijdag 13 november 2020
Waar
Cape Town, Zuid-Afrika
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Zuid-Afrikaanse stad Kaapstad kampt dit jaar met extreme droogte en waterschaarste. De situatie is zo ernstig dat er restricties zijn opgelegd op waterverbruik. Het kantoor van Flanders Investment & Trade in Johannesburg wijdde een omvangrijke en interessante studie aan het waterprobleem in het land met een focus op de regio in en rond Kaapstad.

Nieuws