U bent hier

Exporteren naar Zuid-Afrika

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zuid-Afrika

Blijf op de hoogte over alles in Zuid-Afrika

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

The Hotel Show Africa, één van de belangrijkste beurzen voor hotel en hospitality in Afrika en Azië, zal plaatsvinden tijdens de Africa Trade Week. Architecten, designers, procurement managers komen er samen om innovatieve producten, trends, nieuwe ideeën voor te stellen en contacten te leggen. Neem deel via Flanders Investment & Trade !

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Horeca en toerisme
Doelmarkt
Zuid-Afrika
Wanneer
Van zondag 23 juni 2019 tot dinsdag 25 juni 2019
Waar
Johannesburg, Zuid-Afrika
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Zuid-Afrikaanse stad Kaapstad kampt dit jaar met extreme droogte en waterschaarste. De situatie is zo ernstig dat er restricties zijn opgelegd op waterverbruik. Het kantoor van Flanders Investment & Trade in Johannesburg wijdde een omvangrijke en interessante studie aan het waterprobleem in het land met een focus op de regio in en rond Kaapstad.

Nieuws

Oliemaatschappij TOTAL maakte op 7 februari 2019 bekend dat het op 175 km van de zuidkust van Zuid-Afrika een olievondst heeft gedaan van zo'n miljard barrels. Omdat ook EXXON-MOBIL en ENI in het Brulpadda-block (Outeniqua-basin) opereren, belooft deze vondst nog uitgebreid te worden.