U bent hier

Exporteren naar Zuid-Afrika

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zuid-Afrika

Blijf op de hoogte over alles in Zuid-Afrika

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ben je actief binnen de hernieuwbare energiesector en wil je de energietransitie in Zuid-Afrika mee versnellen? Neem dan deel aan de missie naar Zuid-Afrika met focus op hernieuwbare energie georganiseerd door Flanders Investment & Trade in samenwerking met Flux50. Match jouw dienst en/of product met de uitdagingen van de Zuid-Afrikaanse energiemarkt.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie
Doelmarkt
Zuid-Afrika
Wanneer
Van zondag 14 mei 2023 tot zaterdag 20 mei 2023
Waar
Johannesburg, Kaapstad, Zuid-Afrika
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Flux50.
Van 16 tot 18 mei 2023 zal Flanders Investment & Trade, in nauwe samenwerking met speerpuntcluster FLUX 50, een ontmoetingspunt/PSB organiseren op ENLIT Powergen Utility Week in Kaapstad, Zuid-Afrika, de belangrijkste beurs in Afrika voor hernieuwbare/slimme energie. De Afrikaanse markt biedt enorm veel kansen voor Vlaamse hernieuwbare/slimme energiebedrijven. De interesse voor deze beurs blijft sterk groeien zowel bij de exposanten als bij de bezoekers. De ENLIT Powergen Utility Week vakbeurs is een uitgelezen forum om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de snelgroeiende sector van de hernieuwbare/slimme energie. Naast de exposantenhal en beurs, biedt ENLIT Powergen Utility Week zeer interessante netwerkopportuniteiten voor hernieuwbare/slimme energiebedrijven die de Afrikaanse markt actief willen bewerken en/of op zoek zijn naar lokale partners en investeerders. Vanuit Flanders Investment & Trade en samen met speerpuntkluster FLUX 50 trachten wij zo veel mogelijk belangrijke Vlaamse spelers in het hernieuwbare energie ecosysteem samen te brengen. De volgende editie van dit jaarlijkse event zal plaatsvinden van 16 tot 18 mei 2023 in het CTICC in Kaapstad.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Zuid-Afrika
Wanneer
Van dinsdag 16 mei 2023 tot donderdag 18 mei 2023
Waar
Kaapstad, Zuid-Afrika
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Afrikaanse startups in de agro-industrie hebben in 2021 een record bedrag gekregen van private equity-investeerders. De startups haalden $482 miljoen op; een stijging van 250%. Volgens het eerste jaarlijkse rapport over de financiering van startups in de agro-industrie in Afrika van het Amerikaanse bedrijf AgFunder, zijn Egypte, Nigeria, Kenia, Zuid-afrika en Marokko de 5 grootste markten op het continent in termen van fondsenwerving en transacties.