U bent hier

Zuid-Afrikaans bedrijf zoekt zoet weipoeder voor diervoeder

Siyathuthuka Outsourcing Procurement Financial Advisors is een Zuid-Afrikaans bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en productie van nutritionele voedersupplementen, speciale voeders, melkvervangers, organische zure voedingssupplementen en aangepaste premixen voor herkauwers, varkens en pluimvee in de diervoederindustrie. Het bedrijf is lid van de AFMA (Animal Feed Manufacturers Association), een in Zuid-Afrika gevestigde organisatie die is aangesloten bij de International Feed Industry Federation.

Het Zuid-Afrikaans bedrijf wenst zoet weipoeder voor diervoerder te importeren. Het product zal gebruikt worden in kalvermelkvervangers, lamsmelkvervangers, biggenmelkvervangers en in andere dierlijke diëten.

De volgende documenten voor import zijn vereist volgens de Zuid-Afrikaanse autoriteiten:

  • Analysecertificaten,
  • Productspecificatiebladen,
  • ISO- of GMP-certificaten en
  • Certificaten van vrije verkoop voor zoet weipoeder voor diervoeder om extra fabrikanten of leveranciers toe te voegen aan debestaande Act 36-registratie. Het Department of Agriculture, Forestry and Fisheries (DAFF) geeft in Zuid-Afrika Act 36-certificaten uit aan diervoederbedrijven die aan de wet voldoen. Elk Act 36-registratiecertificaat heeft een V-nummer. Dit certificaat moet worden afgegeven voordat het zoet weipoeder kan gebruikt worden voor de productie van diervoeder in Zuid-Afrika.

Geïnteresseerde Vlaamse bedrijven kunnen contact opnemen met het FIT-kantoor in Johannesburg voor meer informatie of rechtstreeks met de Zuid-Afrikaanse contactpersoon.

Flanders Investment & Trade Johannesburg

Adres
The Campus, 57 Sloane Street,
Bryanston
Johannesburg
2171
Zuid-Afrika
Telefoon
+27 11 783 4732
E-mailadres
johannesburg@fitagency.com

Contactpersoon

Siyathuthuka Outsourcing Procurement Financial Advisors - Sean Collett
Purchasing Manager
Telefoon
+27 82 268 9619
E-mailadres
seanc@corporateservices.net.za
Taal
English