U bent hier

Exporteren naar Nigeria

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Nigeria

Blijf op de hoogte over alles in Nigeria

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

FIT organiseert voor het eerst sinds 5 jaar opnieuw een zakenreis naar Nigeria, nu de economie na enkele woelige jaren opnieuw sterk aantrekt.​ Het Afrika Platform van de Associatie Universiteit Gent (GAP) is co-organisator van de zending.
Doelmarkt
Nigeria
Wanneer
Van zondag 10 november 2019 tot vrijdag 15 november 2019
Waar
Lagos, Abuja, Nigeria
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Ghent Africa Platform (University Ghent).

Nieuws

Ondanks zijn enorme omvang vertegenwoordigt Afrika maar een klein deel van de wereldhandel. De uitvoer is nog altijd grotendeels gebaseerd op grondstoffen en omvat olie, steenkool, ijzererts, ferrochroom, edele metalen, cacao, palmolie en hout. Toch beginnen de grotere Afrikaanse economieën hun traditionele grondstoffenfocus te verleggen. Dit uitstekende en erg gedetailleerde rapport van PwC geeft belangrijke inzichten in de ontwikkelings- en investeringsmogelijkheden in de havens van Sub-Sahara-Afrika.

De 'Nigerian Investment Promotion Commission' (NIPC) lanceerde in Nigeria een online forum om binnen- en buitenlandse investeringen aan te trekken. Ondernemers vinden er heel wat nuttige informatie.