U bent hier

Exporteren naar Frankrijk

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Frankrijk

Blijf op de hoogte over alles in Frankrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Hoe verloopt deze actie? Bij uw inschrijving stellen we u enkele vragen over uw bedrijf en product. Die moet u in het Frans beantwoorden. Wij bezorgen uw dossier vervolgens aan Groupe Casino. Op...

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Chemie en kunststoffen, cosmetica, gezondheid en farma, verpakking en voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van maandag 1 april 2019 tot vrijdag 31 mei 2019
Waar
Paris, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Interesse in een ontmoeting met onze landenexperten uit Frankrijk? Op deze contactdag krijgt u een persoonlijk en gratis consult met onze economische vertegenwoordigers die wonen en werken in Frankrijk.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Donderdag 5 september 2019
Waar
Veurne
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA en UNIZO Internationaal.

Marktstudies

De Franse markt voor voedingssupplementen (voor humaan gebruik) wordt momenteel geschat op 1,8 miljard euro. Het is een groeimarkt met nog veel potentieel in Frankrijk. Momenteel gebruikt ongeveer 30% van de Franse consument voedingssupplementen, maar het aantal stijgt elk jaar. In Europa staat Frankrijk op de 3de plaats.

De zoetwarenmarkt in Frankrijk is een zeer concurrentiële maar diverse markt met veel verschuivingen en dynamiek. Deze marktstudie probeert de recente tendensen en opportuniteiten in kaart te brengen zodat u als zoetwarenfabrikant met vertrouwen de markt kunt betreden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Twee maal per jaar komen gedurende drie dagen de leveranciers van materiaal (o.a. draad, stof, leder, prints, accessoires) en diensten voor de mode-industrie naar Parijs voor de toonaangevende vakbeurs Première Vision. De opportuniteit voor 55.000 professionelen uit meer dan 127 landen om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en materiaal te verzamelen voor de uitbouw van een nieuwe modecollectie.