U bent hier

Exporteren naar Frankrijk

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Frankrijk

Blijf op de hoogte over alles in Frankrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Paris Airshow is veruit 's werelds belangrijkste event voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en een must voor bedrijven uit de sector die internationale ambities hebben.
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van maandag 17 juni 2019 tot zondag 23 juni 2019
Waar
Parijs, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Sirha Lyon 2019 is en blijft de meest vooraanstaande beurs voor hoogstaande gastronomie, hotelwezen en voeding.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van zaterdag 26 januari 2019 tot woensdag 30 januari 2019
Waar
Lyon, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Smart City, een bijzonder populaire term die de laatste jaren veel aandacht kreeg, ook in Frankrijk. De studie belicht deze complexe sector en de ontwikkeling van de Smart City initiatieven in Frankrijk met een overzicht van de Franse Smart City steden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

VINIECH-SIFEL is een internationale vakbeurs voor technische toelevering aan de wijnbouw en de fruit- en groententeeltsector (machines, verpakkingen, materieel, meststoffen,  diensten, ...) en vindt om de twee jaar plaats in Bordeaux.

Dit jaar werd bijzondere aandacht besteed aan innovatie op het vlak van producten en technieken voor een duurzame tuin- en wijnbouw. In de regio Nouvelle-Aquitaine kent de bioteelt een constante groei. Momenteel wordt 6.6% van de totale landbouwoppervlakte biologisch geteeld. Het objectief tegen 2020 is 10%.

Dit jaar ging de UAV Show in Bordeaux door op 10 en 11 oktober 2018. Deze tweejaarlijkse show is een belangrijk internationaal event voor het promoten van innovaties in de dronesector. De sector kent een sterke groei. De snelle evolutie en uitbreiding van toepassingen bieden nieuwe commerciële kansen op de Franse en de internationale markt.