U bent hier

Jardins, Jardin: een boeiend festival dat de natuur en het groen in de stad Parijs viert

Van 30 mei tot 2 juni 2024 viert Jardins, Jardin, haar 20ste editie van het grote festival van planten, stadstuinen en natuur in de stad, in Villa Windsor te Parijs. Dit buitengewone evenement biedt niet alleen een unieke ervaring voor professionals en het grote publiek, maar is ook een unieke kans voor Vlaamse bedrijven om deel te nemen en hun aanwezigheid op de Franse markt te versterken.

Ontdek de tarieven voor deelname en meer informatie over het evenement in de bijlage.


Professionals en de uitdagingen van de groene Stad – Een platform voor Vlaamse bedrijven

Woensdag 29 mei is gewijd aan b2b-contacten. Het is een dag waarop standhouders hun contacten kunnen uitnodigen en mogelijkheden voor samenwerking kunnen verkennen op het gebied van groen, stedelijke tuinen en landschapsarchitectuur.

Vier dagen plezier voor het grote publiek – Een showcase voor Vlaamse producten

Voor het grote publiek zijn er vier dagen (30 mei – 2 juni) om inspiratie te zoeken, evenals kwalitatieve buiteninrichting, ideeën voor inrichting, planten, gereedschappen en tuinmeubilair. Vlaamse bedrijven kunnen zo hun vakmanschap tonen en de aandacht trekken van een divers publiek.

Kleine stedelijke tuinen: een innovatieve uitdaging

De wedstrijd voor de grote prijs van kleine stedelijke tuinen benadrukt de inventiviteit van landschapsontwerpers in het licht van de beperkingen van steeds krapper wordende stedelijke ruimtes. Vlaamse bedrijven kunnen actief deelnemen door hun creativiteit en expertise te tonen in het ontwerpen van kleine stedelijke tuinen.

1 februari 2024

Bijkomende informatie