U bent hier

Acties en events

Frankrijk is de tweede grootste afzetmarkt voor Vlaamse voeding en dranken. Het is echter een uitdagende markt, met strikte regels waar je ook als exporteur aan moet voldoen. Na deze Exportboost ben je helemaal mee met de meest recente Franse regelgeving rond herkomst en verpakkingen en heb je nieuwe inzichten in de Franse retail & foodservice. Je ontdekt ook wat de markt van Rungis, dé internationale hotspot voor verse en verwerkte voeding en dranken, jou te bieden heeft! Volg zeker het kick-off webinar op 12/09.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van maandag 13 november 2023 tot woensdag 15 november 2023
Waar
Parijs, Frankrijk
Organisatie
Fevia Vlaanderen
In 2024 is Flanders Investment & Trade opnieuw present op de tweejaarlijkse vakbeurs SIAL in Parijs , één van de belangrijkste internationale fora voor de voedingsindustrie. We zullen opnieuw aanwezig zijn met een paviljoen in de zoetwaren, diepvriesproducten en fijne vleeswaren.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van zaterdag 19 oktober 2024 tot woensdag 23 oktober 2024
Waar
Paris, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In 2024 zal Flanders Investment & Trade, in nauwe samenwerking met flanders.bio, opnieuw een ontmoetingspunt organiseren op Bio Europe , Europa's belangrijkste event voor biotechnologie. De volgende editie van deze beurs zal doorgaan van 4 tot 6 november 2024 in Stockholm, Zweden . Dat is geen toeval : de Scandinavische markt groeit sterk en biedt enorm veel kansen voor onze bedrijven en kennisinstellingen.
Doelsector
Biotechnologie en gezondheid en farma
Doelmarkt
Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland...
Wanneer
Van maandag 4 november 2024 tot woensdag 6 november 2024
Waar
Stockholm, Zweden
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In 2024 zullen Flanders Investment & Trade en Flux50 opnieuw de handen in elkaar slaan voor een groepsstand en PSB op Enlit Europe in Milaan van 12-14 november. Dit is dé beurs voor innovatieve oplossingen om de energietransitie te realiseren.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Frankrijk en Duitsland
Wanneer
Van dinsdag 12 november 2024 tot donderdag 14 november 2024
Waar
tbc, Italië
Organisatie
Flanders Investment & Trade