U bent hier

Exporteren naar Duitsland

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Duitsland

Blijf op de hoogte over alles in Duitsland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade, AWEX en HUB slaan opnieuw de handen in elkaar voor een Belgian Games booth op Gamescom te Keulen van 21 tot 25 augustus 2024 . Dit doen wij opnieuw in nauwe samenwerking met Flega, die onze Vlaamse gamesector vertegenwoordigt. Gamescom is ’ s werelds grootste beurs voor computer en videogames . Kortom dé ontmoetingsplaats voor alle gameliefhebbers. De Belgian Games Booth bevindt zich in de Business Area (21-23/08) en is B2B only. Reserveer nu je plaats en plan je meetings met publishers, pers en investors en fellow devs via het MeetToMatch platform.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Media en communicatie
Doelmarkt
Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten
Wanneer
Van woensdag 21 augustus 2024 tot zondag 25 augustus 2024
Waar
Köln, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op Medica in Düsseldorf, hét wereldforum voor alles wat te maken heeft met geneeskunde en gezondheidszorg. Flanders Investment & Trade organiseert er jaarlijks in 3 hallen een groepsstand voor Vlaamse bedrijven met focus op labo-uitrusting & diagnostica, orthopedie & fysiotherapie en hospitaaluitrusting.
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 11 november 2024 tot donderdag 14 november 2024
Waar
Düsseldorf, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De coronapandemie legde de foodservicemarkt in Duitsland volledig plat. Bijkomend kwamen nieuwe onzekerheden op de markt als personeelstekorten en inflatie. Heeft de sector zich ondertussen hersteld? Wat zijn de grootste marktspelers in Duitsland? Welke trends spelen er op de markt? U leest het in deze studie.

De coronapandemie heeft de manier waarop we werken voorgoed veranderd en daarmee ook onze verwachtingen van de kantoorwereld. Welke invloed heeft dit op de kantoormeubelmarkt? Hoe heeft deze zich de voorbije jaren ontwikkeld? Ontdek meer over deze markt in de studie van ons kantoor in Keulen. 

Nieuws

Van 7 tot 9 februari loopt in Berlijn de vakbeurs Fruit Logistica, een van ’s werelds belangrijkste evenementen voor de sector van fruit en groenten. Via AHK Debelux kan u als bezoeker een korting krijgen op uw toegangsticket.

Duitsland zag zijn economie vorig jaar krimpen met 0,3 procent, zo blijkt uit de eerste raming van het bruto binnenlands product die het Bundesamt für Statistik bekendmaakte.