U bent hier

Beursdeelname ‘Medica - Düsseldorf’

Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op Medica in Düsseldorf, hét wereldforum voor alles wat te maken heeft met geneeskunde en gezondheidszorg. Flanders Investment & Trade organiseert er jaarlijks in 3 hallen een groepsstand voor Vlaamse bedrijven met focus op labo-uitrusting & diagnostica, orthopedie & fysiotherapie en hospitaaluitrusting.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 11 november 2024 tot donderdag 14 november 2024
Waar
Düsseldorf, Duitsland
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?
 
Medica vindt plaats van 11 tot 14 november 2024 in Düsseldorf. De beurs biedt een uitstekende gelegenheid om de markt te verkennen, te netwerken en uw bestaande contacten te verstevigen.
 
Ons aanbod
 
Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

BELANGRIJK EN NIEUW IN 2024!

Vanaf 2024 willen wij op onze groepsstanden extra aandacht besteden aan nieuwe deelnemers. Voor hen zullen op Medica 2024 een aantal plaatsen vrijgehouden worden. Onder nieuwkomers verstaan wij Vlaamse bedrijven (kmo’s) die voor het eerst deelnemen of niet deelgenomen hebben aan de vijf laatste edities van deze beurs. Zij kunnen bij hun eerste deelname genieten van een voordeeltarief.
Als bij het afsluiten van de inschrijvingen blijkt dat de voorbehouden plaatsen niet volledig worden ingevuld, zullen deze alsnog worden vrijgegeven t.b.v. andere gegadigden. Opgelet! De toewijzing van de standlocaties gebeurt i.f.v. de chronologische volgorde van de inschrijvingen per bedrijfscategorie (nieuwkomers vs. andere bedrijven). In dat verband verwijzen wij u graag ook naar de vernieuwde deelnemingsvoorwaarden.

Prijzen voor nieuwkomers: 
•    Hoekstand kmo: € 500/m² (min 9 m²)
•    Rijstand kmo: € 450/m² (min 6 m²)

Co-exhibitor’s fee: € 995 (verplichte fee voor elk bedrijf)


 

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 550€ 750
Prijs Rijstand (per m²)€ 500€ 700
- co-exhibitor fee: verplicht door de organisatie voor elke deelnemer€ 995€ 995

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Smedt Wendy:
E: wendy.desmedt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 73