U bent hier

Exporteren naar Peru

CORONAVIRUS

UPDATE 16/05/2022

De nationale noodtoestand blijft voorlopig van kracht tot 31 mei 2022 en houdt het volgende in: beperking van grondwettelijke rechten, opschorting van sociale bijeenkomsten waarbij de concentratie of agglomeratie van mensen te hoog is (zowel thuis als bij familie).

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Peru

Blijf op de hoogte over alles in Peru

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

E-commerce kende de jongste 10 jaar al een aanzienlijke groei in Peru maar de coronacrisis zorgde op zeer korte tijd voor een ongeziene versnelling. Het aantal bedrijven, gebruikers en betrokken sectoren zit in de lift. In het rapport “E-commerce in Peru” wordt deze evolutie geïllustreerd aan de hand van cijfergegevens en krijgt u een schets van de betrokken segmenten, de e-commerce marktplaatsen, trends en vooruitzichten van de sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert het Finexpo secretariaat de Finexpo Day. De nieuwe voorwaarden van de Finexpo-instrumenten worden dan voorgesteld. Finexpo, het comité voor de financiële ondersteuning van de export, biedt financiële steun aan de export van Belgische uitrustingsgoederen en aanverwante diensten.
Het evenement vindt plaats in het Egmontpaleis van 10u15 tot 14u00. 

De nationale noodtoestand blijft voorlopig van kracht tot 31 mei 2022 en houdt het volgende in: beperking van grondwettelijke rechten, opschorting van sociale bijeenkomsten waarbij de concentratie of agglomeratie van mensen te hoog is (zowel thuis als bij familie).