U bent hier

Exporteren naar Peru

CORONAVIRUS

UPDATE 26/03/2020

Op 25 maart 2020 werd de lockdown voor Peru verlengd tem 12 april. Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, besloot de Peruaanse overheid om de vluchten van en naar Europa en Azië te annuleren vanaf maandag 16 maart 2020. De reisbeperking geldt voor personen, goederen zouden niet onder de ban vallen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Peru

Blijf op de hoogte over alles in Peru

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De transportsector in Peru ondervindt tal van uitdagingen die dringend moeten aangepakt worden. Lees in bijgaande paper welke acties de Peruaanse overheid neemt om elektrische voertuigen te integreren in hun openbaar vervoer.

Peru kent een grote belangstelling voor de dierenvoedingsindustrie, en dan voornamelijk voor evenwichtige voeding. Lees hier meer over in de studie "Animal nutrition", opgemaakt door ons kantoor in Lima.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het Peruviaanse investeringsagentschap (PROINVERSION) heeft de nieuwe projectenportfolio voorgesteld die ze in de komende 18 maanden (tot juni 2021) willen toewijzen. De projectenportfolio omvat 23 initiatieven voor een totaal investeringsbedrag van 5351 miljoen USD.