U bent hier

Exporteren naar Peru

CORONAVIRUS

UPDATE 27/07/2023

De Peruaanse autoriteiten hebben de noodtoestand in verband met COVID-19 opgeheven. Het is dus niet meer nodig om een ​​negatieve PCR-test of een vaccinatiebewijs voor te leggen om het land binnen te komen of te verlaten. De Peruaanse immigratiediensten plaatsen voorlopig geen stempel meer in het paspoort van de reiziger als immigraticontrole bij aankomst en vertrek op de internationale luchthaven. Momenteel wordt TAM-Virtual gebruikt om de migratiebewegingen te registreren. Dit gebeurt niet langer op papier, maar kan bij aankomst op de luchthaven Aeropuerto Internacional Jorge Chávez of online. Reizigers kunnen, bij verlies, diefstal,... van het TAM-certificaat een duplicaat opvragen bij la agencia digital de la Superintendencia Nacional de Migraciones en dan doorklikken op Ir al servicio. Als u geen geregistreerde inreisdatum hebt, kan dit uw vertrek uit het land ernstig bemoeilijken.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van de FOD Buitenlandse Zaken, op de website Vuela Facil en de website van de internationale luchthaven Jorge Chávez te Lima.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Peru

Blijf op de hoogte over alles in Peru

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Om de groene energietransitie te realiseren is er een expansieve vraag naar grondstoffen en zeldzame aardmetalen. De belangrijke en groeiende mijnbouwindustrie in Chili, Argentinië en Peru kan heel wat van die materialen leveren. Flanders Investment & Trade organiseert daarom op maandag 29 april een webinar over de ontwikkelingen en projecten in de mijnbouwindustrie in deze 3 landen.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie, hout en papier, ict, machines, milieu en mineralen & ertsen
Doelmarkt
Peru, Chili en Argentinië
Wanneer
Maandag 29 april 2024
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Slimme steden winnen dagelijks aan belang; ook Peru volgt deze evolutie. In deze studie leest u meer over de “smart city” ambities en plannen, vooral dan in de hoofdstad Lima.

E-commerce kende de jongste 10 jaar al een aanzienlijke groei in Peru maar de coronacrisis zorgde op zeer korte tijd voor een ongeziene versnelling. Het aantal bedrijven, gebruikers en betrokken sectoren zit in de lift. In het rapport “E-commerce in Peru” wordt deze evolutie geïllustreerd aan de hand van cijfergegevens en krijgt u een schets van de betrokken segmenten, de e-commerce marktplaatsen, trends en vooruitzichten van de sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws