U bent hier

Exporteren naar Peru

CORONAVIRUS

UPDATE 27/07/2023

De Peruaanse autoriteiten hebben de noodtoestand in verband met COVID-19 opgeheven. Het is dus niet meer nodig om een ​​negatieve PCR-test of een vaccinatiebewijs voor te leggen om het land binnen te komen of te verlaten. De Peruaanse immigratiediensten plaatsen voorlopig geen stempel meer in het paspoort van de reiziger als immigraticontrole bij aankomst en vertrek op de internationale luchthaven. Momenteel wordt TAM-Virtual gebruikt om de migratiebewegingen te registreren. Dit gebeurt niet langer op papier, maar kan bij aankomst op de luchthaven Aeropuerto Internacional Jorge Chávez of online. Reizigers kunnen, bij verlies, diefstal,... van het TAM-certificaat een duplicaat opvragen bij la agencia digital de la Superintendencia Nacional de Migraciones en dan doorklikken op Ir al servicio. Als u geen geregistreerde inreisdatum hebt, kan dit uw vertrek uit het land ernstig bemoeilijken.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van de FOD Buitenlandse Zaken, op de website Vuela Facil en de website van de internationale luchthaven Jorge Chávez te Lima.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Peru

Blijf op de hoogte over alles in Peru

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Wil u meer weten over de afzetmogelijkheden van voeding in een verscheiden regio zoals Latijns-Amerika? Met welk soort producten maakt u het meest kans en voor welke segmenten is er aardig wat concurrentie? Hoe staat het met de regelgeving, verpakkingsvereisten en registratieprocedures? Kom er meer over te weten tijdens dit webinar en maak uit welke markt(en) in de regio het meest interessant kunnen zijn voor uw bedrijf.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Mexico, Peru, Brazilië, Chili...
Wanneer
Van vrijdag 1 maart 2024 tot zaterdag 30 maart 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Slimme steden winnen dagelijks aan belang; ook Peru volgt deze evolutie. In deze studie leest u meer over de “smart city” ambities en plannen, vooral dan in de hoofdstad Lima.

E-commerce kende de jongste 10 jaar al een aanzienlijke groei in Peru maar de coronacrisis zorgde op zeer korte tijd voor een ongeziene versnelling. Het aantal bedrijven, gebruikers en betrokken sectoren zit in de lift. In het rapport “E-commerce in Peru” wordt deze evolutie geïllustreerd aan de hand van cijfergegevens en krijgt u een schets van de betrokken segmenten, de e-commerce marktplaatsen, trends en vooruitzichten van de sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Ook in Peru is de regering volop bezig met de digitalisering binnen verschillende maatschappelijke sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs en overheid.