U bent hier

Exporteren naar Israël

CORONAVIRUS

UPDATE 17/05/2022

Net als in andere landen is ook Israël getroffen door het coronavirus. Aangezien de situatie dynamisch is, is de reactie van de overheid ook dynamisch en verandert ze (bijna) dagelijks.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Israël

Blijf op de hoogte over alles in Israël

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Israël vertegenwoordigt een interessant potentieel voor online verkopers aangezien de activiteit van Israëlische consumenten op internationale websites blijft toenemen. De inkomsten uit e-commerce in Israël bedroegen in 2021 $6.82 miljard. Lees er meer over in deze studie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het Israëlische overheidsbedrijf Ayalon Highways heeft een aanbesteding gepubliceerd voor de planning, bouw, exploitatie en onderhoud van een congestieheffingproject. De aanbesteding, die op honderden miljoenen NIS wordt geschat, doet een beroep op Israëlische en internationale infrastructuurbedrijven, alsmede op bedrijven met ervaring in de exploitatie van tolwegen en communicatie- en technologiebedrijven. Uiterste datum voor het indienen van voorstellen: 31/01/2023, 13:00 IST.

Nieuws

DLD Tel Aviv Innovation Festival is de grootste hightechconferentie in Israël. Tijdens vorige edities kwamen duizenden hightechprofessionals, ondernemers en investeerders uit Israël en het buitenland (inclusief uit Vlaanderen) bijeen voor het internationaal festival en de conferentie en summit over innovatie. 
De volgende editite van DLD Tel Aviv Innovation Festival zal plaatsvinden van 1 tot 3 februari 2023. Naast workshops, masterclasses, conferenties zijn er mogelijkheden voor ontmoetingen, evenals andere activiteiten in heel Tel Aviv.

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert het Finexpo secretariaat de Finexpo Day. De nieuwe voorwaarden van de Finexpo-instrumenten worden dan voorgesteld. Finexpo, het comité voor de financiële ondersteuning van de export, biedt financiële steun aan de export van Belgische uitrustingsgoederen en aanverwante diensten.
Het evenement vindt plaats in het Egmontpaleis van 10u15 tot 14u00.