U bent hier

Exporteren naar Israël

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Israël

Blijf op de hoogte over alles in Israël

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Israël en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert van Israël komt samen met onze vertegenwoordigers uit Griekenland en Turkije . U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Israël
Wanneer
Van woensdag 20 februari 2019 tot woensdag 27 februari 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.
Wilt u uw aanwezigheid op de Israëlische markt uitbreiden? Dan is het begeleidingstraject Start2Export2 Israël zeker iets voor u. Flanders Investment & Trade en VOKA Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant begeleiden u van nabij (bij de eerste stappen van uw bedrijf) op de interessante en uitdagende markt die Israël is.
Doelmarkt
Israël
Wanneer
Van maandag 3 juni 2019 tot donderdag 6 juni 2019
Waar
Tel Aviv, Israël
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze korte paper bespreekt de Smart City-technologiesector in Israël en is gericht op:

  • Een licht werpen op de huidige situatie in Israël
  • Presenteren van de belangrijkste opportuniteiten en uitdagingen die geïnteresseerde Vlaamse bedrijven kunnen tegenkomen bij het overwegen om de Israëlische markt te betreden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De invoerrechten voor ingevoerde zuivelproducten zullen in verschillende fasen worden verlaagd tot 2027. Zo zullen de douanetarieven voor melk en room, die momenteel 40% bedragen, worden verlaagd tot 5%. Het douanetarief voor zuivelproducten, dat momenteel 140% bedraagt, zal worden verlaagd tot 17%. De douanetarieven voor kaasvervangers met plantaardig vet en sojavervangers zullen worden verlaagd van 25% naar 3%.

Cybertech in Tel Aviv is, buiten de Verenigde Staten, de belangrijkste conferentie en beurs voor cybertechnologie. U komt er alles te weten over o.a. oplossingen voor het bestrijden van bedreigingen in de wereldwijde cyberarena. De volgende editie zal plaatsvinden van 28 tot 30 janauari 2019.