U bent hier

Exporteren naar Israël

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Israël

Blijf op de hoogte over alles in Israël

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Volgens the Global Innovation Index 2019, gepubliceerd in juli 2019, verschijnt Israël voor het eerst in haar geschiedenis in de top 10 van de meest innovatieve economieën ter wereld.

Circulaire economie is nog steeds een vrij nieuw concept. Daarom is er nog veel onbekend over de toekomstige wereldwijde trends in de circulaire economie in het algemeen en in Israël in het bijzonder. Deze paper beschrijft de huidige trends in Israël, enkele spelers en het potentieel voor Vlaamse bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Israël is een van de belangrijkste centra voor FinTech en trekt veel investeringen aan. FinTech Aviv is een eendaags internationaal evenement, georganiseerd door de Israëlische FinTech Associatie en vindt plaats op 9 februari 2020.

Na een totale investering van $3.6 miljard begint het Leviathangasveld voor de kust van Israël in december 2019 met de productie. Bedrijven, onafhankelijke elektriciteitsproducenten en Israel Natural Gas Lines zijn op zoek naar kennis, apparatuur en technische vaardigheden.