U bent hier

Exporteren naar Israël

CORONAVIRUS

De Israëlische regering heeft al geruime tijd alle COVID-19 restricties opgeheven. COVID-19 wordt niet langer gezien als een bedreiging voor de Israëlische samenleving. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de Israëlische website https://www.gov.il/en/Departments/Guides/ramzor-cites-guidelines?chapterIndex=1/.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Israël

Blijf op de hoogte over alles in Israël

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Dit document geeft een overzicht van de Israëlische digitale gezondheidssector en zijn potentieel voor Vlaamse bedrijven. Het belicht de kenmerken van de Israëlische gezondheidszorgmarkt, de sterktes van de lokale industrie en de impact van digitale gezondheid op het gezondheidszorgsysteem. Deze studie gaat ook in op de hindernissen die Vlaamse exporteurs kunnen tegenkomen en vermeldt kort de aanhoudende politieke en sociale onrust in het land.

Israël vertegenwoordigt een interessant potentieel voor online verkopers aangezien de activiteit van Israëlische consumenten op internationale websites blijft toenemen. De inkomsten uit e-commerce in Israël bedroegen in 2021 $6.82 miljard. Lees er meer over in deze studie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het Pools Nationaal Centrum voor Onderzoek & Ontwikkeling organiseert samen met Onderzoeks- en Innovatienetwerk van de Europese regio's een mutual learning event rondom de 5 EU-missies op 17 mei. Interessant voor bedrijven die in een triple helix model willen samenwerken met de publieke sector en academische instellingen om de ambitieuze doelstellingen van dit R&D-instrument van de Europese Commissie te realiseren.