U bent hier

Exporteren naar Israël

CORONAVIRUS

UPDATE 19/11/2020

Net als in andere landen is ook Israël getroffen door het coronavirus. Aangezien de situatie dynamisch is, is de reactie van de overheid ook dynamisch en verandert ze (bijna) dagelijks.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Israël

Blijf op de hoogte over alles in Israël

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Bent u actief in medical devices, digital health-toepassingen of farma én op zoek naar partners of klanten in Israël? Dan nodigen we u graag uit voor ons online event waarmee we Vlaamse en Israëlische experten, bedrijven en industry leaders samenbrengen. Tijdens de b2b matchmaking kan u digitaal 1-op-1 afspraken inplannen. Deze afspraken gaan door op donderdag 17 december 2020 van 13 tot 16 uur.
Doelsector
Biotechnologie, gezondheid en farma, en ict
Doelmarkt
Israël
Wanneer
Donderdag 17 december 2020
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met EEN.
Is Israël nog een nieuwe markt voor u? Ontdek er de mogelijkheden voor uw bedrijf! Een grondige voorbereiding alvorens deze markt te betreden is zeker geen overbodige luxe. Daarom organiseren Flanders Investment & Trade en VOKA Limburg het begeleidingstraject 'Start2Export2 Israël'. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
Israël
Wanneer
Van maandag 7 juni 2021 tot woensdag 9 juni 2021
Waar
Tel Aviv, Israël
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA Kamer van Koophandel .

Marktstudies

Volgens the Global Innovation Index 2019, gepubliceerd in juli 2019, verschijnt Israël voor het eerst in haar geschiedenis in de top 10 van de meest innovatieve economieën ter wereld.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Stand van zaken op 19 november m.b.t. de uitbraak van het coronavirus in Israël.

De besmettingen in Israël zijn tot medio september blijven toenemen ondanks de door de overheid genomen maatregelen. Als gevolg daarvan heeft Israël een bijna totale lockdown ondergaan die 4 weken heeft geduurd. Op 18 oktober werd de lockdown versoepeld. Dit volgde op een drastische daling van het aantal nieuwe dagelijkse besmettingen. Sindsdien zijn er aanvullende maatregelen ingevoerd om meer activiteiten op de markt mogelijk te maken. 

De internationale luchthaven gaat gedeeltelijk weer open. Op dit moment mogen (bijna) alleen Israëli's het land verlaten en binnenkomen.

De jaarlijkse AgriFood-Tech Global Investors Summit vindt online plaats van 9 tot 11 november 2020. Het evenement is gericht op start-ups, mature bedrijven, investeerders, topmanagers, bedrijfsleiders en deskundigen uit de hele wereld.