U bent hier

Marktstudies

Volgens the Global Innovation Index 2019, gepubliceerd in juli 2019, verschijnt Israël voor het eerst in haar geschiedenis in de top 10 van de meest innovatieve economieën ter wereld.

Circulaire economie is nog steeds een vrij nieuw concept. Daarom is er nog veel onbekend over de toekomstige wereldwijde trends in de circulaire economie in het algemeen en in Israël in het bijzonder. Deze paper beschrijft de huidige trends in Israël, enkele spelers en het potentieel voor Vlaamse bedrijven.

Deze korte paper bespreekt de Smart City-technologiesector in Israël en is gericht op:

  • Een licht werpen op de huidige situatie in Israël
  • Presenteren van de belangrijkste opportuniteiten en uitdagingen die geïnteresseerde Vlaamse bedrijven kunnen tegenkomen bij het overwegen om de Israëlische markt te betreden.

Als men een maximaal aantal Israëlische consumenten wil bereiken, moet men een koosjercertificaat hebben. Ondanks het feit dat er tal van winkels en restaurants zijn die niet koosjere producten verkopen, bieden de meeste supermarktketens en vrijwel alle hotels in Israël alleen koosjere producten aan.

Cybersecurity is uitgegroeid tot een van de belangrijkste exportsegmenten van Israël (ongeveer $ 3,5 - 4 miljard in 2015).

Deze, in het Engels geschreven, paper biedt informatie over de sector en inzicht in de uitdagingen en mogelijkheden voor Vlaamse bedrijven.

Cover Paper

De ontwikkeling van apps is zeer geavanceerd in Israël en de lokale bedrijven hebben nationale en internationale klanten.
In deze korte paper leest u o.a. meer over volgende onderwerpen: Internet of Things, cybersecurity, Banking/ FinTech en de gamingindustrie. Verder geeft de paper informatie over het potentieel voor Vlaamse bedrijven.