U bent hier

Exporteren naar Wit-Rusland

CORONAVIRUS

UPDATE 20/01/2021

Ook Wit-Rusland werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Wit-Russische overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Wit-Rusland.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Wit-Rusland

Blijf op de hoogte over alles in Wit-Rusland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Hoewel het standpunt van president Lukasjenko op zijn minst origineel kan genoemd worden, mag men ervan uitgaan dat het virus wel degelijk ook in Wit-Rusland aanwezig is. Door het ontbreken van maatregelen gebeurde de verspreiding op grotere schaal dan in vele andere landen. Ook de voortdurende protesten na de presidentsverkiezingen werken een versnelde verspreiding in de hand. Het is moeilijk in te schatten hoe de situatie werkelijk is waardoor extra voorzichtigheid is geboden. Sinds de politieke onrust na de presidentverkiezingen is de coronaproblematiek in Wit-Rusland in de vergeethoek geraakt en wordt er nog nauwelijks over gesproken en geschreven in de pers.