U bent hier

Exporteren naar Wit-Rusland

CORONAVIRUS

UPDATE 13/10/2020

Ook Wit-Rusland werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Wit-Russische overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Wit-Rusland.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Wit-Rusland

Blijf op de hoogte over alles in Wit-Rusland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Wit-Rusland? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis. Flanders Investment & Trade bereidt voor u een afsprakenprogramma op maat voor. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Wit-Rusland
Wanneer
Van maandag 9 november 2020 tot woensdag 11 november 2020
Waar
Minsk, Wit-Rusland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Nieuws

Hoewel het standpunt van president Lukashenko op zijn minst origineel kan genoemd worden, mag men ervan uitgaan dat het virus wel degelijk ook in Wit-Rusland aanwezig is. Door het ontbreken van maatregelen gebeurde de verspreiding op grotere schaal dan in vele andere landen. Ook de voortdurende protesten na de presidentsverkiezingen werken een versnelde verspreiding in de hand. Het is moeilijk in te schatten hoe de situatie werkelijk is waardoor extra voorzichtigheid is geboden. Sinds de politieke onrust na de presidentverkiezingen is de coronaproblematiek in Wit-Rusland in de vergeethoek geraakt en wordt er nog nauwelijks over gesproken en geschreven in de pers.