U bent hier

Exporteren naar Kroatië

CORONAVIRUS

UPDATE 26/05/2020

Ook Kroatië werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Kroatische overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Kroatië.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Kroatië

Blijf op de hoogte over alles in Kroatië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Heeft u interesse om uw bieren op de Kroatische markt te brengen? Dan biedt deze professionele bierdegustatie in Zagreb u een uitgelezen kans om ze tijdens een tweedaags event voor te stellen aan een Kroatisch vakpubliek.

Actie is volzet. Meld u aan voor de wachtlijst.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Kroatië
Wanneer
Van maandag 22 november 2021 tot dinsdag 23 november 2021
Waar
Zagreb, Kroatië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met hub.brussels en AWEX.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Slovenië, Kroatië en Servië? Ontdek ze met onze groepszakenreis Ljubljana, Zagreb en Belgrado!
Doelmarkt
Slovenië, Kroatië en Servië
Wanneer
Van maandag 21 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Datum onder voorbehoud!
Waar
Ljubljana, Zagreb, Belgrado, Slovenië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Wellness is een relatief nieuwe trend op de binnenlandse markt in Kroatië. Deze industrie groeit elk jaar met 30 à 40% en zal naar verwachting nog sneller groeien. Bijgaande studie probeert het gezonheidstoerisme in Kroatië kort te schetsen.

De behoeften van Kroatië zijn enorm in de milieubeschermingssector, vooral in de marktsegmenten waterbeheer en afvalwaterverwerking, afvalbeheer en -verwerking en hernieuwbare energie. Deze studie gaat dieper in op het waterbeheer en de afvalverwerking in Kroatië.

Nieuws

In Kroatië zijn dertien innovatieclusters actief in uiteenlopende sectoren. Deze werken meestal in een triple-helix-model, hoewel sommige zich binnen het quadruple-helix-model situeren. In bijgevoegd nieuwsbericht vindt u info over de clusters en hoe ons kantoor in Zagreb u kan bijstaan bij het benaderen van een aantal van hen. 

Tussen 27 en 30 september 2021 wordt in Zagreb de conferentie en beurs Entrepreneurial responses to health challenges georganiseerd. Het event biedt deelnemers uit de medische en farmaceutische sector de kans op korte tijd info in te winnen en contacten te leggen met lokale bedrijven en andere spelers in de gezondheidszorg.