U bent hier

Nieuws

De aardappelsector speelt in Kroatië een belangrijke rol in de gewasproductie. De aardappel is in termen van totale productie de belangrijkste groente die in het land geteeld wordt. 

Deze studie belicht - na een korte introductie over de Kroatische economie - de lokale sportsector. De sector opereert onder toezicht van het ministerie van Wetenschap, Onderwijs en Sport (https://mzo.gov.hr).  

Sport is populair in Kroatië en speelt een belangrijke rol in de samenleving en de markt ontwikkelt zich steeds verder. Er zijn veel bedrijven die o.m. sportkleding, sportartikelen en voedingssupplementen verdelen en dit zowel voor professioneel als recreationeel gebruik.

Deze studie gaat o.m. in op cijfergegevens over de fruit- en groentensector in Kroatië. U vindt er bovendien informatie over de lokale productie, de marktsituatie en het consumptiepatroon.

In deze studie gaan we dieper in op de metaalindustrie. Het privatiseringsproces van de Kroatische metaalfabrieken is nu voltooid. De volledige studie kan u aanvragen bij ons kantoor in Zagreb.

Ons kantoor in Zagreb heeft een Engelstalige sectorstudie gemaakt over de huisdierenmarkt in Kroatië. Hierna kan u de samenvatting nalezen. De volledige studie kan u aanvragen bij ons kantoor in Zagreb.

Ons kantoor in Zagreb heeft een Engelstalige sectorstudie over de markt van gastronomische voeding in Kroatië gemaakt. Hierna kan u de samenvatting nalezen. De volledige studie kan u aanvragen bij ons kantoor in Zagreb.

Dankzij de nieuwe wetgeving wordt het makkelijker om de meest voorkomende vennootschapsvormen in Kroatië op te richten en te registreren. De wijzigingen voeren ook bepalingen uit de EU-regelgeving in met betrekking tot de kapitaalmarkten en langetermijn-aandeelhoudersschap.

Pagina's