U bent hier

Nieuws

Kroatië heeft een biersector die volop in ontwikkeling is. Deze studie van ons kantoor in Zagreb maakt u wegwijs in deze kansrijke markt waar craftbier langzaam maar zeker een steeds belangrijker plaats begint in te nemen. 

Kroatië moet het hoofd bieden aan vele uitdagingen op het vlak van efficiënt, duurzaam en rendabel afvalbeheer. Deze studie maakt u wegwijs in deze kansrijke sector. 

Deze studie maakt u vertrouwd maken met de hedendaagse, veelzijdige design-scene in Kroatië. 

De textiel- en kledingsindustrie is een diverse en heterogene sector in Kroatië. Leer er meer over in dit sectoroverzicht dat u kan aanvragen bij ons kantoor in Zagreb. 

De aardappelsector speelt in Kroatië een belangrijke rol in de gewasproductie. De aardappel is in termen van totale productie de belangrijkste groente die in het land geteeld wordt. 

Deze studie belicht - na een korte introductie over de Kroatische economie - de lokale sportsector. De sector opereert onder toezicht van het ministerie van Wetenschap, Onderwijs en Sport (https://mzo.gov.hr).  

Sport is populair in Kroatië en speelt een belangrijke rol in de samenleving en de markt ontwikkelt zich steeds verder. Er zijn veel bedrijven die o.m. sportkleding, sportartikelen en voedingssupplementen verdelen en dit zowel voor professioneel als recreationeel gebruik.

Deze studie gaat o.m. in op cijfergegevens over de fruit- en groentensector in Kroatië. U vindt er bovendien informatie over de lokale productie, de marktsituatie en het consumptiepatroon.

In deze studie gaan we dieper in op de metaalindustrie. Het privatiseringsproces van de Kroatische metaalfabrieken is nu voltooid. De volledige studie kan u aanvragen bij ons kantoor in Zagreb.

Pagina's