U bent hier

Exporteren naar Filipijnen

CORONAVIRUS

UPDATE 21/01/2021

In de Filipijnen is de zogenaamde ‘general community quarantine’ (GCQ) opnieuw verlengd tot eind januari 2021 voor Metro Manila, de provincies Davao del Norte, Batangas, Isabela en Lanao del Sur alsook de steden Santiago, Iloilo, Tacloban, Iligan, en Davao. De rest van het land valt onder de ‘modified general community quarantine’ (MGCQ). Deze nieuwe quarantaine-indelingen zijn er gekomen na berichten over een gemuteerde COVID-19 variant die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken.
Door de verspreiding van de Britse variant van het COVID-19 virus is de inreis van buitenlandse reizigers uit 34 landen opnieuw beperkt en dit geldt tot 31 januari 2021. Reizigers wordt geadviseerd het reisadvies te raadplegen voor de laatste informatie. Reizigers uit landen waarvoor geen beperkingen gelden en die over een geldig visum beschikken, mogen het land wel binnen, maar moeten bij aankomst op de luchthaven een verplichte coronatest ondergaan en de resultaten afwachten in een erkende quarantainevoorziening.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht. en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Filipijnen

Blijf op de hoogte over alles in Filipijnen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in de Filipijnen? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis die Flanders Investment & Trade samen met Awex organiseert. Wij bereiden voor u een afsprakenprogramma op maat voor. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
Filipijnen
Wanneer
Van zondag 5 september 2021 tot vrijdag 3 december 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Manila, Filipijnen
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Awex.

Marktstudies

Nieuws

In de Filipijnen is de zogenaamde ‘general community quarantine’ opnieuw verlengd tot eind januari 2021 voor Metro Manila, de provincies Davao del Norte, Batangas, Isabela en Lanao del Sur alsook de steden Santiago, Iloilo, Tacloban, Iligan, en Davao. De rest van het land valt onder de ‘modified general community quarantine’ (MGCQ). Deze nieuwe quarantaine-indelingen zijn er gekomen na berichten over een gemuteerde Covid-19 variant die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken.

Door de verspreiding van de Britse variant van het Covid-19 virus is de inreis van buitenlandse reizigers uit 34 landen opnieuw beperkt en dit tot minstens 31 januari 2021. Reizigers uit landen waarvoor geen beperkingen gelden en die over een geldig visum beschikken, mogen het land wel binnen, maar moeten bij aankomst op de luchthaven een verplichte coronatest ondergaan en de resultaten afwachten in een erkende quarantainevoorziening. 

https://www.ibanet.org/Regional_Fora/Regional_Fora/Asia_Pacific_Forum/Doing-business.aspxDe International Bar Association IBA publiceerde in september 2020 de eerste editie van het handboek “Doing Business in Asia Pacific: Business regulations”. Het gaat om een uitgebreide studie over onderwerpen die buitenlandse investeerders aanbelangen. Elf landen komen apart aan bod: Australië, China, Hongkong, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, de Filipijnen en Vietnam.