U bent hier

Exporteren naar Filipijnen

CORONAVIRUS

UPDATE 28/04/2020

In de Filipijnen is de zogenaamde "Enhanced Community Quarantine (ECQ)" verlengd tot 15 mei voor de steden/regio's die een hoog besmettingsrisico hebben, zoals Metro Manila, Central Luzon en Calabarzon. De lockdown in Luzon, de belangrijkste economische stad van de Filipijnen (70%), zal normaal gezien op 30 april opgeheven worden. De Filipijnse regering lanceerde een sociaaleconomische strategie om de COVD-19-pademie te bestrijden en de economie een nieuwe impuls te geven door middel van financiële stimuli. De overheid hoopt dat met dit beleid de economie in 2021 met 7% zal groeien.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht. en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Filipijnen

Blijf op de hoogte over alles in Filipijnen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Nieuws

In de Filipijnen is de zogenaamde "Enhanced Community Quarantine (ECQ)" verlengd tot 15 mei voor de steden/regio's die een hoog besmettingsrisico hebben zoals Metro Manila, Central Luzon en Calabarzon. De lockdown in Luzon, die de belangrijkste economische stad van de Filipijnen is (70%), zal normaal gezien op 30 april opgeheven worden.