U bent hier

Exporteren naar Filipijnen

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Filipijnen

Blijf op de hoogte over alles in Filipijnen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Nieuws

De Filipijnse overheid, vertegenwoordigd door de Minister van Handel Alfredo Pascual, Ambassadeur Jaime Victor Ledda en Assistant Minister van Energie Mylene Capongcol, kondigen op 27 juni een aantal projecten in de energiesector aan waar ook Vlaamse bedrijven kunnen aan bijdragen. Ondernemingen die actief zijn in de energiesector, producenten van halfgeleiders en hightechbedrijven komen hiervoor in aanmerking.  Meer info in dit nieuwsbericht.

De Filipijnse regering heeft de internationale reisbeperkingen versoepeld en de classificatie voor het COVID-19-landenrisico tijdelijk opgeschort, zodat volledig gevaccineerde reizigers uit de meeste landen de Filipijnen kunnen binnenkomen.  Buitenlanders die voor zakelijke en toeristische doeleinden naar de Filipijnen reizen, mogen de Filipijnen zonder visum binnenkomen, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.