U bent hier

Exporteren naar Polen

CORONAVIRUS

UPDATE 04/05/2021

Ook Polen werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Poolse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Polen.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Polen

Blijf op de hoogte over alles in Polen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19. Green Power staat bekend als de belangrijkste cleantechbeurs in Polen. De volgende categorieën producten en diensten komen aan bod: windenergie zonne-energie geothermische energie waterkracht vloeibare en vaste biobrandstoffen (biomassa) biogas IT-oplossingen voor de RES-sector energiebesparende technologieën energie- en financiële adviesdiensten
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Polen
Wanneer
Van dinsdag 14 september 2021 tot donderdag 16 september 2021
Waar
Poznan, Polen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Onze Contactdagen gaan virtueel! Elk Vlaams bedrijf met internationale plannen kan tijdens de Virtuele Contactdagen een afspraak maken met onze FIT-landenexperten in Centraal- en Oost-Europa.
Doelmarkt
Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije...
Wanneer
Van maandag 11 oktober 2021 tot vrijdag 22 oktober 2021
Waar
Online, Oostenrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De game-industrie in Polen maakt een stormachtige groei door en is in snel tempo aan het uitgroeien tot een van de uithangborden van 's lands creatieve industrie. Ons kantoor in Warschau stelde een paper op om de sector aan u voor te stellen.  

Op zoek naar informatie over de verplichtingen en regels rondom het uitvoeren van werken in Polen? Deze Engelstalige paper van ons kantoor in Warschau, opgesteld in samenwerking met de Poolse vestiging van Peterka&Partners, helpt u zeker op weg. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Poolse energiesector was traditioneel sterk afhankelijk van steenkool, maar het land toont steeds meer aandacht voor investeringen in groene energie. Dit zorgt ervoor dat flink wat kansen ontstaan voor bedrijven die expertise, technologie, oplossingen en producten aanbieden die kunnen bijdragen aan de energietransitie en het energie-efficiënter maken van zowel bedrijven als particuliere woningen. 

Discounter Netto neemt de Poolse activiteiten van Tesco over en werkt gestaag verder aan verbeteringen in zijn productenaanbod en de kwaliteit ervan. Het bedrijf zet sterk in op de ontwikkeling van huismerken wat kansen kan bieden aan nieuwe leveranciers. Belangrijke kanttekening hierbij is weliswaar dat Poolse producten (meer dan) een stapje voor hebben in het gamma van lokale retailers.