U bent hier

Exporteren naar Polen

CORONAVIRUS

De Poolse regering heeft op 28 maart 2022 alle COVID-19 restricties opgeheven. COVID-19 wordt niet langer gezien als een bedreiging voor de Poolse samenleving. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de Poolse website https://www.gov.pl/web/coronavirus.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Polen

Blijf op de hoogte over alles in Polen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade (FIT) tekent in 2024 opnieuw present op Green Power met een fysieke groepsstand. Green Power staat bekend als de belangrijkste cleantechbeurs in Polen. De volgende categorieën producten en diensten komen aan bod: windenergie zonne-energie geothermische energie waterkracht vloeibare en vaste biobrandstoffen (biomassa) biogas en -massa IT-oplossingen voor de RES-sector energiebesparende technologieën energie- en financiële adviesdiensten

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Polen
Wanneer
Van dinsdag 23 april 2024 tot donderdag 25 april 2024
Waar
Poznań, Polen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Flanders Investment tekent ook in 2024 present op 'H2 - energy transformation' in Poznan.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Polen
Wanneer
Van woensdag 24 april 2024 tot donderdag 25 april 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Poznań, Polen
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De farmaceutische markt is één van de meest strategische industrieën in Polen en maakt dan ook een belangrijk deel uit van de economie van het land. Het is één van de snelst groeiende industrieën in Polen, met aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, productie en distributie. Op zoek naar info over deze markt? Neem dan zeker de tijd om deze studie door ons kantoor in Warschau door te nemen. 

Polen is een moeilijke markt voor buitenlandse voedings- en drankenproducenten. Het land heeft namelijk zelf een snel groeiende voedingsindustrie en de Poolse consument gaat resoluut voor lokaal gemaakte producten. Toch zijn er binnen een aantal niches kansen voor buitenlandse leveranciers. Dit geldt o.m. voor klaargemaakte gerechten maar ook voor het onderwerp van deze studie: biovoeding. Op zoek naar een goede inleiding tot dit onderwerp? Dan vindt u beslist uw gading in deze studie van ons kantoor in Warschau. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Investeren in de biogassector in Polen biedt een unieke kans voor buitenlandse investeerders die op zoek zijn naar duurzame en milieuvriendelijke projecten. De recente wetswijzigingen hebben de weg vrijgemaakt voor positieve veranderingen, en dit rapport is bedoeld om inzicht te geven in de huidige stand van zaken, de mogelijkheden en potentiële uitdagingen in de Poolse biogasmarkt.