U bent hier

Exporteren naar Polen

CORONAVIRUS

UPDATE 24/03/2020

Ook Polen werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Poolse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Polen.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Polen

Blijf op de hoogte over alles in Polen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Poolse markt, dan is het begeleidingstraject S2X2 Polen zeker iets voor u. Flanders Investment & Trade en VOKA begeleiden u van nabij bij de eerste stappen van uw bedrijf op de interessante en uitdagende markt die Polen is.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Alle sectoren, maar met focus op biotechnologie, logistiek en transport, verpakking, en voeding en dranken.
Doelmarkt
Polen
Wanneer
Van maandag 28 september 2020 tot vrijdag 2 oktober 2020
Datum onder voorbehoud!
Waar
Poznan & Szczecin, Polen
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA.

Marktstudies

De markt van de bio-producten in Polen staat stevig in haar schoenen en ook naar de toekomst toe, zijn de experts zeer optimistisch in hun voorspellingen. In deze studie verneemt u meer over de factoren die deze markt beïnvloeden, waarom het een uitdagende markt blijft en welke de trends zijn in vraag en aanbod van bio-producten.

De toegenomen vraag naar energie, veroorzaakt door de snelle economische groei van landen op mondiale schaal, de vervuiling van het milieu die elk jaar verergert en de beperkte toegang tot natuurlijke hulpbronnen in de wereld, resulteren in de groeiende belangstelling voor nieuwe technologieën voor het verwerven van energie. Europa wil de doelstellingen voor hernieuwbare energie aanscherpen, maar een steenkoolland zoals Polen zal extra inspanningen moeten leveren om te voldoen aan de vereiste EU-doelstellingen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Coronavirus - De toestand in Polen

Ook Polen werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Poolse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Polen.

MEBLE POLSKA is de grootste meubelbeurs in Centraal- en Oost-Europa. Alle toonaangevende Poolse meubelfabrikanten, producenten uit de buurlanden, duizenden professionele bezoekers uit Polen en het buitenland zijn hier aanwezig. FURNITURE POLAND is de beurs waar de wereld van de meubelindustrie elk jaar in Poznan samenkomt.