U bent hier

Exporteren naar Polen

CORONAVIRUS

UPDATE 04/05/2021

Ook Polen werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Poolse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Polen.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Polen

Blijf op de hoogte over alles in Polen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Green Power staat bekend als de belangrijkste cleantechbeurs in Polen. De volgende editie zal doorgaan van 14 tot 16 september 2021 in Poznan. FIT is er aanwezig met een onthaalstand en 'meeting point'.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Polen
Wanneer
Van dinsdag 14 september 2021 tot donderdag 16 september 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Poznan, Polen
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Drones, het speeltje van de toekomst ! Het gebruik van drones neemt gestaag toe, in vele sectoren en de functionaliteiten zullen nog uitbreiden. Hierdoor zal het ook steeds drukker worden in het luchtruim. Is uw interesse gewekt? Lees dan zeker deze interessante studie waarin al deze facetten aan bod komen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Polen begint voorzichtig de beperkende maatregelen, die ingesteld waren om de recente besmettingsgolf te bedwingen, te versoepelen. Voorwaarde voor de stapsgewijze heropening van de samenleving is evenwel dat de infectiegraad een dalende curve moet blijven tonen. 

Op 25 mei 2021 organiseert het Polish Agency for Enterprise Development (PARP) ITmatch, een online matchmaking event voor bedrijven uit de ICT-sector. Het doelpubliek bestaat uit bedrijven, onderzoekscentra en andere stakeholders actief in de sector.