U bent hier

Exporteren naar Polen

CORONAVIRUS

UPDATE 04/05/2021

Ook Polen werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Poolse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Polen.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Polen

Blijf op de hoogte over alles in Polen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Onze Contactdagen gaan virtueel! Elk Vlaams bedrijf met internationale plannen kan tijdens de Virtuele Contactdagen een afspraak maken met onze FIT-landenexperten in Centraal- en Oost-Europa.
Doelmarkt
Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije...
Wanneer
Van maandag 11 oktober 2021 tot vrijdag 22 oktober 2021
Waar
Online, Rusland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De game-industrie in Polen maakt een stormachtige groei door en is in snel tempo aan het uitgroeien tot een van de uithangborden van 's lands creatieve industrie. Ons kantoor in Warschau stelde een paper op om de sector aan u voor te stellen.  

Op zoek naar informatie over de verplichtingen en regels rondom het uitvoeren van werken in Polen? Deze Engelstalige paper van ons kantoor in Warschau, opgesteld in samenwerking met de Poolse vestiging van Peterka&Partners, helpt u zeker op weg. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Jones Lang LaSalle publiceerde onlangs een korte analyse van de ontwikkelingen in de Poolse retailsector. Daarbij valt op dat retailers vandaag sterker dan ooit inzetten op nabijheid en op aandacht voor de behoeften van de klant. Retailers houden ook steeds meer rekening met de milieu-impact van hun activiteiten. Lees meer over de trends in het artikel.