U bent hier

Exporteren naar Litouwen

Coronavirus

De situatie in Litouwen is momenteel aan het verbeteren. Op 21 februari 2022 waren er 3.550 nieuwe coronagevallen, terwijl dat cijfer begin februari nog rond de 10.000 per dag lag. Het coronabeleid in Litouwen is momenteel niet streng, de belangrijkste regel is het dragen van een mondmasker in publieke binnenruimtes en op het openbaar vervoer. Let wel: Sinds 15 november worden enkel medische maskers als acceptabel beschouwd. Reizigers uit de EU, EEA en enkele andere landen (zie nieuwsartikel) moeten niet langer een vaccinatiecertificaat, bewijs van herstel of negatieve PCR-test afleggen om Litouwen binnen te kunnen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsartikel en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Litouwen

Blijf op de hoogte over alles in Litouwen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze marktstudie wordt dieper ingegaan op de markt voor biovoeding in de Baltische staten die hoewel op dit moment nog klein is, aan een steile opmars bezig is. Ontdek hoe de markt georganiseerd is en welke de afzetkanalen zijn.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws