U bent hier

Exporteren naar Indonesië

CORONAVIRUS

UPDATE 15/09/2020

In Indonesië werden tot op heden al meer dan 225.000 positieve gevallen met het Coronavirus geïdentificeerd en vielen er (officieel) bijna 9.000 doden. Er werd een task-force opgericht onder leiding van het BNPB (National Disaster Mitigation Agency) met als doel de inspanningen te coördineren van de centrale en regionale overheden, leger, politie, sociale instellingen en universiteiten. Sinds 15 september werden de striktere maatregelen in Jakarta heringevoerd. Zij gelden tot minstens 25 september en kunnen verlengd worden.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Indonesië

Blijf op de hoogte over alles in Indonesië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Deze studie, die werd gerealiseerd met de steun van de EU, geeft toelichting bij de halal productgarantie- en certificatieprocedures voor voeding en dranken die van toepassing zijn onder de huidige wetten en reguleringen in Indonesië. Halal certificering is heel belangrijk in Indonesië aangezien 87% van de bevolking – zo’n 230 miljoen inwoners - moslim is en de vraag naar halal producten blijft stijgen.

Nieuws

In Indonesië werden tot op heden al meer dan 225.000 positieve gevallen met het Coronavirus geïdentificeerd en vielen er (officieel) bijna 9.000 doden. Er werd een task-force opgericht onder leiding van het BNPB (National Disaster Mitigation Agency) met als doel de inspanningen te coördineren van de centrale en regionale overheden, leger, politie, sociale instellingen en universiteiten.
Sinds 15 september werden de striktere maatregelen in Jakarta heringevoerd. Zij gelden tot minstens 25 september en kunnen verlengd worden.