U bent hier

Groepszakenreis ‘Start2Export2 Indonesia & Malaysia’

Bent u exporteur en wilt u uw eerste stappen zetten op de Indonesische en de Maleisische markt?
Dan is het exclusief begeleidingstraject Start2Export2 Indonesië & Maleisië van Voka – KvK Oost-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade iets voor u!

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Indonesië en Maleisië
Wanneer
Van vrijdag 15 november 2024 tot zondag 15 december 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Jakarta, Indonesië
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Start2Export2 Indonesië en Maleisië bestaat uit verschillende sessies. Het coachingstraject sluiten we ondernemend af met een praktische zakelijke b2b-missie.

  • Online intakesessie: individueel gesprek met Marc Schiltz (FIT Jakarta) en Thomas Bernthaler (FIT Kuala Lumpur) over uw verwachtingen van de Indonesische en Maleisische markt en het potentieel voor uw producten of diensten;
  • Workshop: praktische workshop ter voorbereiding van de groepszakenreis;
  • Groepszakenreis: de kantoren van Flanders Investment & Trade in Jakarta en in Kuala Lumpur maken een individueel afsprakenprogramma op met potentiële Indonesische en Maleisische zakenpartners en dit op maat van uw bedrijf. Daarnaast zijn er netwerkmomenten met de andere Vlaamse bedrijven en plaatselijke spelers en beslissingsnemers;
  • Opvolgingsmoment: een informeel evaluatie- en opvolgingsmoment om terug te blikken en verdere ervaringen en tips te delen.

Daar eindigt het niet, ook na dit begeleidingstraject kunt u beroep doen op onze kantoren in Jakarta en in Kuala Lumpur, uw provinciaal FIT-kantoor en Voka KvK Oost-Vlaanderen. Zij zullen u blijven bijstaan bij uw verdere stappen op deze markt.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.