U bent hier

Exporteren naar China

Wegens het grote aantal deelnemers aan de prinselijke missie naar China (16 – 22 november), is het voor onze kantoren ter plaatse momenteel onmogelijk om bijkomende vragen over de Chinese markt te beantwoorden. U kunt nog steeds uw vraag stellen, maar gelieve er rekening mee te houden dat deze pas na 22 november zullen behandeld worden.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in China

Blijf op de hoogte over alles in China

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Food and Hotel China is uitgegroeid tot één van de belangrijke internationale vakbeurzen voor de voedingsindustrie in China en bij uitbreiding heel Azië. Stel er uw producten voor op de groepsstand van Flanders Investment & Trade. Deelnemen aan deze beurs is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
China
Wanneer
Van dinsdag 10 november 2020 tot donderdag 12 november 2020
Datum onder voorbehoud!
Waar
Shanghai, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Domotex asia/China floor in Shanghai is de belangrijkste tapijt-en vloerbedekkingsbeurs voor het Verre Oosten en de 2de belangrijkste beurs ter wereld.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Textiel
Doelmarkt
China
Wanneer
Van dinsdag 24 maart 2020 tot donderdag 26 maart 2020
Waar
Shanghai, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Ontdek wat de laatste trends en evoluties zijn van de biermarkt in en rond Shanghai in de update van onze marktstudie. De meest opvallende trend is de toenemende concentratie van deze industrie met meer fusies tussen de verschillende spelers.

Nieuws