U bent hier

Marktstudies

Ons FIT kantoor in Sjanghai heeft een studie gemaakt over de gezondheid en voedingssupplementen sector in China. In deze marktstudie vindt u een overzicht en meer informatie over de verkoopkanalen, de reglementeringen alsook de belangrijkste spelers in deze sector.

Ons FIT kantoor in Beijing heeft een marktstudie gemaakt over dierenvoeding in China. In deze marktstudie vindt u een overzicht van de laatste trends in deze sterk groeiende markt met meer informatie over de verkoopkanalen en invoerreglementering alsook de belangrijkste spelers en evenementen in de sector.

Bent U op zoek naar opportuniteiten op de Chinese chocolademarkt?  Kom meer te weten over deze sector in de markstudie gemaakt door ons kantoor in Beijing. U leest er onder andere over nieuwe tendensen, regelgeving, reglementering rond verpakking, distributie- en verkoopkanalen.

Ontdek wat de laatste trends en evoluties zijn van de biermarkt in en rond Shanghai in de update van onze marktstudie. De meest opvallende trend is de toenemende concentratie van deze industrie met meer fusies tussen de verschillende spelers.

China heeft zich in de decennia ontpopt als het sourcing land bij uitstek, en staat al vele jaren bekend als 'de fabriek van de wereld'.

Flanders Investment & Trade maakte voor de Vlaamse bedrijven een handige leidraad om zich goed te kunnen voorbereiden en te informeren aangaande sourcing in China.

De Chinese bevolking wordt steeds ouder, dus stijgt ook de vraag naar ouderenzorg. In deze studie ontdekt u hoe de markt voor ouderenzorg ervoor staat, en welke opportuniteiten er liggen voor Vlaamse bedrijven.

Deze markstudie vertelt u hoe en waar Chinezen hun dierenvoeding aankopen, welke trends er zich in dierenvoedingssector in China afspelen en welke bedrijven in deze sector aanwezig zijn.

In deze studie leert u alles over de centraal Chinese regeringsplannen inzake innovatie, met een bijzondere focus op de implementatie daarvan in Shangai.