U bent hier

Exporteren naar Saudi-Arabië

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Saudi-Arabië

Blijf op de hoogte over alles in Saudi-Arabië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Saudi-Arabië (ook bevoegd voor Oman) en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert uit Saudi-Arabië komt samen met onze vertegenwoordigers uit Iran, Libanon, Koeweit, Qatar en de VAE. U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Saudi-Arabië
Wanneer
Van woensdag 5 juni 2019 tot woensdag 12 juni 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De Arabische Golfregio bulkt van grootse plannen en projecten. Is uw bedrijf actief op het vlak van entertainment, sport, bouw of urban development? Verken dan samen met FIT en Agoria de mogelijkheden in Saudi-Arabië, Koeweit en Qatar.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Bouw en vrije tijd en sport
Doelmarkt
Saudi-Arabië, Koeweit en Qatar
Wanneer
Van zaterdag 2 maart 2019 tot vrijdag 8 maart 2019
Waar
Riyad, Djedda, Koeweit City, Doha, Saudi-Arabië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Sports & Entertainment Technology Club, Building & Urban Development Technology Club, AWEX en BIEbyHUB.

Marktstudies

Aan de hand van ambitieuze roadmaps, transformatieplannen en projecten maakt het conservatieve koninkrijk werk van economische diversificatie. De entertainmentsector krijgt hierbij bijzondere aandacht. Verwacht wordt dat de geplande miljardeninvestering van de Saudische overheid ook belangrijke opportuniteiten voor ondernemers met zich zal meebrengen.

Met meer dan 40 commercieel belangrijke mineralen, beschikt Saudi-Arabië over een belangrijke voorraad grondstoffen. Het land wil van de mijnbouwsector dan ook de 'derde pijler' van de economie maken, naast olie en petrochemie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws