U bent hier

Exporteren naar Nieuw-Zeeland

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Nieuw-Zeeland

Blijf op de hoogte over alles in Nieuw-Zeeland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Nieuw-Zeeland is anders, op een positieve manier, en een geweldige markt voor Belgische bedrijven om er zaken te doen. Onder dit motto organiseert de Nieuw-Zeelandse ambassade, met de medewerking van FIT, een seminarie op 30 oktober in Brussel. Patrick Rottiers, Vlaams economisch vertegenwoordiger in Nieuw-Zeeland, zal er zijn visie geven over de vele opportuniteiten die hij ziet op deze innovatieve markt, over de mogelijke impact van de FTA EU-Nieuw-Zeeland en over de verschillen en opvallend vele gelijkenissen tussen Nieuw-Zeeland en België. Het programma bevat voorts interventies van de Ambassadeur, New Zealand Trade & Enterprise, Aliaxis, Mainfreight, een paneldebat en netwerkreceptie.
Doelmarkt
Nieuw-Zeeland
Wanneer
Woensdag 30 oktober 2019
Waar
Brussel
Organisatie
Ambassade van Nieuw-Zeeland in België
Nieuw-Zeeland biedt veel meer opportuniteiten dan u zou verwachten, met een betrouwbare, transparante economie en een bedrijfscultuur die in menig opzicht lijkt op die van Vlaanderen. Een land dus dat uw aandacht verdient. De lokale FIT-vertegenwoordiger zal op dit seminarie een inkijk geven op de vele interessante ontwikkelingen voor Vlaamse bedrijven op die markt.
Doelmarkt
Nieuw-Zeeland
Wanneer
Van dinsdag 23 juni 2020 tot woensdag 24 juni 2020
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Nieuws

Nieuw-Zeeland is anders, op een positieve manier, en een geweldige markt voor Belgische bedrijven om er zaken te doen. Onder dit motto organiseert de Nieuw-Zeelandse ambassade, met de medewerking van FIT, een seminarie op 30 oktober in Brussel.