U bent hier

Acties en events

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in Noorwegen. Deze zakenreis focust op bouw- en constructiemachines. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Wanneer
Van maandag 3 mei 2021 tot vrijdag 7 mei 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Lillestrøm / Oslo, Noorwegen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Heeft u interesse om uw bieren op de Kroatische markt te brengen? Dan biedt deze professionele bierdegustatie in Zagreb u een uitgelezen kans om ze tijdens een eendagsevent voor te stellen aan een Kroatisch vakpubliek.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Kroatië
Wanneer
Van maandag 10 mei 2021 tot woensdag 12 mei 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Zagreb, Kroatië
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in Azerbeidzjan & Georgië. Wij verzorgen voor u een afsprakenprogramma op maat. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
Georgië en Azerbeidzjan
Wanneer
Van zaterdag 15 mei 2021 tot zondag 13 juni 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Baku, Tbilisi, Azerbeidzjan
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Welke kansen biedt Canada voor je onderneming? Wat zijn de uitdagingen? Wat is de impact van Covid-19 en welke economische maatregelen werden genomen? Hoe kan je inspelen op het handelsverdrag CETA? Je komt het allemaal te weten! Topics die aan bod komen: Huidige belemmeringen en hindernissen inzake export, import en sourcing in Canada Handelsverdrag CETA Best practices, failures, tips en tricks, do's-and-don'ts Het vinden van distributeurs en agenten Het opzetten van een lokale entiteit Logistiek en douane Economische steunmaatregelen van de Canadese overheid n.a.v. Covid-19 en stand van zaken
Doelmarkt
Canada
Wanneer
Van dinsdag 18 mei 2021 tot dinsdag 22 juni 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Vilvoorde
Organisatie
Voka Vlaams-Brabant + Vlaio
Het Beyond Borders-traject is een kortlopend traject om een eerste marktverkenning te doen. In totaal gaat het over 5 sessies. De focus ligt op 3 aspecten: het culturele, administratieve en business aspect. Met deskundige sprekers en best practices die worden gedeeld door Belgische bedrijven die al succesvol zijn in het land, verzamelt u de zakelijke, culturele en praktische informatie die u nodig heeft. Dit traject zal gaan over de Amerikaanse markt. Sessie 1: introductie markt Sessie 2: juridische en financiële aspecten Sessie 3: culturele aspecten Sessie 4: focus op de markt Sessie 5: Voorstelling markt-introductieplan aan experts en evaluatie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van dinsdag 18 mei 2021 tot donderdag 17 juni 2021
Waar
Online
Organisatie
Voka Antwerpen
6 praktische webinars voor een samenwerking in of met China van 27 april tot en met 1 juni Deze webinarreeks biedt toelichting bij het wat, hoe, waarom en met wie van de Chinese markt. China zat het afgelopen jaar niet stil. Ongeduldig wacht het op nieuwe samenwerkingen of terug opgepikte contacten met Europese bedrijven. Cleantech Route China ondersteunt Vlaamse cleantechbedrijven in hun internationaliseringsstrategie voor China. Want met de juiste kennis en ondersteuning liggen daar voor Vlaamse bedrijven tal van opportuniteiten. In deze webinars begeleidt Cleantech Route China bedrijven op hun weg naar een bloeiende samenwerking in/met China.
Doelmarkt
China
Wanneer
Dinsdag 18 mei 2021
Waar
Online, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Provincie Antwerpen, POM Antwerpen, POM Limburg, Provincie Oost-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, Cleantech Flanders, Provincie Vlaams-Brabant en Vlaams-Chinese Kamer van KoophandelCKK.
Vanaf 1 januari 2022 is de nieuwe Britse UKCA-markering verplicht voor bepaalde producten die in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales en Schotland) op de markt worden gebracht. Voert u producten met CE-markering uit naar het VK? Dan zal u in de meeste gevallen verplicht zijn om UKCA-markering aan te brengen vanaf volgend jaar. Dit webinar geeft u een beter inzicht in de verplichtingen voor UKCA-markering.
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Donderdag 20 mei 2021
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Het Vlaams-Marokkaans economisch forum wordt georganiseerd op initiatief van Vlaams ereconsul voor Marokko, de heer Daniël Termont, in samenwerking met Flanders Investment & Trade en de Marokkaanse ambassade in Brussel.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Marokko
Wanneer
Donderdag 20 mei 2021
Waar
Online, Marokko
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Twee jaar na de Belgische economische missie naar Mexico voorgezeten door HKH Prinses Astrid nodigen we u graag uit op een high level follow-up webinar over de opportuniteiten op de Mexicaanse markt en de extra mogelijkheden die zullen ontstaan door het gemoderniseerde handelsverdrag tussen de EU en Mexico. HKH Prinses Astrid zal de infosessie openen. Dit webinar dat doorgaat op donderdag 20 mei van 16u tot 17u15 wordt georganiseerd door de ambassade van Mexico in België, samen met het Agentschap voor Buitenlandse Handel, Flanders Investment & Trade, Awex, hub.brussels en de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Doelmarkt
Mexico
Wanneer
Donderdag 20 mei 2021
Waar
Online, Mexico
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met de Ambassade van Mexico in België, het Agentschap voor Buitenlandse Handel, Awex, hub.brusssels, FOD Buitenlandse Zaken.

Hub.brussels, Flanders Investment & Trade en AWEX organiseren gezamenlijk een webinar over de zakelijke opportuniteiten in Senegal, in het kader van het “Plan Sénégal Emergeant”. Aansluitend op dit webinar volgen 2 dagen van b2b Matchmaking tussen Belgische en Senegalese bedrijven en...

Via het platform B2match kunt u op geplande tijdstippen afspraken vastleggen met bedrijven en partners actief op de Senegalese markt die interessant zijn voor u. Omgekeerd kunnen ook andere deelnemers afspraken inboeken in uw agenda. U hebt zelf de mogelijkheid om aan te duiden wanneer u beschikbaar bent en u kunt bij u ingeboekte afspraken bevestigen of weigeren.
Doelmarkt
Senegal
Wanneer
Van woensdag 26 mei 2021 tot donderdag 27 mei 2021
Waar
Online, Senegal
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Fevia Vlaanderen focust samen met FIT dit jaar op de Verenigde Arabische Emiraten, met een webinar over de opportuniteiten op deze markt, een event tijdens de Vlaamse week op Expo 2020 Dubai en een retail studiereis naar Dubai. Schrijf je nu in voor het webinar van 26/05!
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Woensdag 26 mei 2021
Waar
Online
Organisatie
Fevia Vlaanderen
China zal de komende jaren sterk inzetten op de economische ontwikkeling van het westen van het land. De megasteden Chongqing en Chengdu krijgen hierin een prominente rol toebedeeld; het is de strategie van de centrale overheid om beide steden meer te laten samenwerken en op termijn te laten versmelten in een stadscluster die moet kunnen meespelen in de liga van de 3 andere grote economische polen: Beijing-Tianjin-Hebei in het noorden, de Yangtze River Delta in het oosten en de Greater Bay Area in het zuiden. Flanders Investment & Trade, POM Antwerpen en provincie Vlaams-Brabant nemen u mee naar deze boeiende regio en brengen u in contact met potentiële zakenpartners.
Doelmarkt
China
Wanneer
Van maandag 7 juni 2021 tot vrijdag 11 juni 2021
Waar
Online, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met POM Antwerpen en provincie Vlaams-Brabant.
Van 8 tot 10 juni wordt het “EACP Virtual B2B - Aerospace Application & Technologies matchmaking event” georganiseerd. Schrijf u in en leg op een eenvoudige manier contacten met bedrijven uit de lucht- en ruimtevaartsector uit andere Europese landen.
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Wanneer
Van dinsdag 8 juni 2021 tot donderdag 10 juni 2021
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Agoria-FLAG (Flemish Aerospace Group) .

Pagina's