U bent hier

PR Event ‘Reconstruction of Ukraine: Expertise from Flanders’

Geïnteresseerd om mee te werken aan de heropbouw en erop gebrand uw bekendheid in Oekraïne te boosten? Dan is “Reconstruction of Ukraine: Expertise from Flanders” beslist iets voor uw bedrijf: registreer u nu gratis op dit online platform en zet uw bedrijf in de kijker.

Wat
PR Event
Doelsector
Agro-industrie en dieren, bouw, energie, ict en logistiek en transport
Doelmarkt
Oekraïne
Wanneer
Van maandag 6 november 2023 tot dinsdag 31 december 2024
Waar
Online
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Hoewel de oorlog vandaag nog volop woedt in het oosten en zuiden van het land denken de Oekraïense overheden volop na over de heropbouw. Oekraïne staat er niet alleen voor, in tegendeel. Talrijke internationale organisaties en landen staan paraat om het land te ondersteunen op zijn Euro-Atlantische pad met wat de grootste operatie in Europa moet worden sinds het Marshallplan na WO II. De heropbouw en modernisering van de Oekraïense economie creëert kansen voor buitenlandse bedrijven. Om deze te verzilveren zal in veel gevallen een lokale partner essentieel zijn. 

Flanders Investment & Trade wil met “Reconstruction of Ukraine: Expertise from Flanders” een online platform opzetten waar Vlaamse bedrijven zichzelf en hun producten of diensten kunnen voorstellen aan Oekraïense professionals in zowel de private als de publieke sector. 

We focussen in eerste instantie op 5 kansrijke sectoren, maar houden permanent de vinger aan de pols en passen deze aan wanneer nodig.

Concreet gaat het om:

  • Agri-business
  • Bouw & Infrastructuur
  • (Hernieuwbare) Energie
  • ICT
  • Logistiek & Transport

Dus geïnteresseerd om mee te werken aan de heropbouw en erop gebrand uw bekendheid in Oekraïne te boosten?

Dan is het online platform “Reconstruction of Ukraine: Expertise from Flanders” beslist iets voor uw bedrijf. 
Registreer u nu gratis op dit online platform en zet uw bedrijf in de kijker door uw product- en bedrijfsomschrijving in te vullen in het Engels (+ Oekraïens indien beschikbaar) en productfoto's en/of video toe te voegen. 

Eenmaal uw profiel op punt staat, neemt onze Vlaams Economisch Vertegenwoordiger contact met u om te bespreken hoe we u verder kunnen begeleiden op de Oekraïense markt. 

Meer weten over de heropbouw van Oekraïne? Ons dossier brengt u up-to-date.

Prijzen

  • Uw deelname is gratis

Nog vragen?

Contacteer Put Kris:
E: kris.put@fitagency.com
T: +32 2 504 88 78