U bent hier

Cataloogstand ‘WinEurasia Istanbul’

Naar aanleiding van onze deelname aan Hannover Messe in april 2024, bieden we een bijkomend gratis deelname aan op WinEurasia 5-8 juni 2024.

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Wanneer
Van woensdag 5 juni 2024 tot zaterdag 8 juni 2024
Waar
İstanbul, Turkije
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Deze bekende industriële beurs georganiseerd door het lokaal team van Deutsche Messe, viert dit jaar haar 30ste editie in Istanbul, Turkije.

Opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven:

 • Topics zijn energie, elektrische, elektronische technologie, las en robotlas technologie, logistiek, supply chain management, interne logistieke oplossingen, industriële productiemachines, industriële automatisering en bedrijfs automatiseringssystemen. Speciale aandacht gaat uit naar een 5G Arena, Immersive Metaverse Arena, Hydrogen Special Area, dynamische digitale bedrijfs Area en ComVac: een omgeving rond perslucht en vacuüm technologie.
 • Turkije is als echt industrieland een sterk groeiende competitieve toeleverancier voor Europa, centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
 • De beurs trekt industriële spelers aan uit Turkije en omstreken en rekent op een kleine 40.000 bezoekers uit meer dan 100 landen.
 • Het ‘buyers’ program’ van de beurs nodigt aankopers uit van landen in de regio die niet noodzakelijk naar Hannover Messe komen maar wel naar Istanbul gaan.
 • Top tien bezoekende landen in het ‘buyers programma’ zijn: Algerije, Bulgarije, Tunesië, China, Iran, Marokko, Irak, Kosovo, Palestina en Duitsland.

Ons aanbod:

 • Deelname is gratis.
 • Je kan promotiemateriaal bezorgen aan het FIT kantoor in Istanbul tot en met 31 mei 2024.
 • FIT Istanbul gaat met geïnteresseerde bedrijven in gesprek en speelt vragen voor verdere opvolging aan u door.
 • Wie zelf een kijkje wil komen nemen naar deze dynamische beurs, kan via FIT toegang tickets bekomen en de FIT stand gebruiken als uitvalsbasis.
 • U staat zelf in voor het regelen van uw transport, hotel en de verzending van uw productcatalogi. 

Details verzending:

Na inschrijving via de knop 'ik wil deelnemen', verzendt u een 10-tal Engelstalige productcatalogi, voldoende visitekaartjes en eventuele promotionele gadgets met een snelkoerierdienst (DHL, UPS, ...) rechtstreeks naar het FIT kantoor in Istanbul (adres hieronder). Gelieve op de factuur van verzending zeker ‘no commercial value’ te vermelden, zoniet worden er extra kosten aangerekend! Uw zending dient uiterlijk 31 mei 2024 FIT Istabul te bereiken.

Economic Representation of Flanders
c/o Consulate General of Belgium
Siraselviler Caddesi 39
34433 Taksim
Istanbul
Turkiye

+90 212 293 99 17
istanbul@fitagency.com

Een unieke opportuniteit om met dezelfde inspanning dubbele exposure te krijgen in een industriële hotspot!

Prijzen

 • Uw deelname is gratis

Bijkomende informatie

Win Eurasia 2024 Factsheet (PDF – 943 kB)

Nog vragen?

Contacteer Baeyens Frank:
E: frank.baeyens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 49

Schrijf u ook in voor

Tussen 22 en 26 april 2024 is Startup.Flanders met een Startup.Zone aanwezig op Hannover Messe als deel van het grote FIT-paviljoen van 160 m2.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Automotive, electronica, ict en machines
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 22 april 2024 tot vrijdag 26 april 2024
Waar
Hannover, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De Hannover Messe is de meest toonaangevende internationale vakbeurs voor de technologische en maakindustrie. De beurs staat sinds jaar en dag bekend als een belangrijk wereldforum voor alles wat te maken heeft met Industrie 4.0. Gedurende 5 dagen presenteren zo'n 4000 standhouders aan meer dan 130.000 bezoekers hun nieuwste technologieën en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriële trends en uitdagingen. Flanders Investment & Trade zal voor het eerst aanwezig zijn met een volwaardige groepsstand in Hal 8 (Industrie 4.0), waarbij 2 formules worden aangeboden (individuele modules + 'product samble booth'). Daarnaast voorzien we binnen het FIT paviljoen een specifieke startup zone en zetten we i.s.m. WaterstofNet - ook Vlaamse hydrogen-toepassingen in de kijker (met een afzonderlijke stand in Hal 13). Benieuwd naar dit niet te missen-event? Lees dan snel verder.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Automotive, electronica, ict en machines
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 22 april 2024 tot vrijdag 26 april 2024
Waar
Hannover, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade