U bent hier

B2B Matchmaking ‘Singapore Logistics B2B matchmaking for companies in logistics and transport’

Zowel in Vlaanderen als in Singapore maken de transport en de logistieke sector een belangrijk deel uit van de economische activiteit. Beide regio’s hebben een strategische ligging als toegangspoort tot hun respectievelijke continenten en zijn verbonden met meer dan 600 havens wereldwijd. Ondertussen hebben beide regio’s een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie in hun logistieke dienstverlening.

Wat
B2B Matchmaking
Doelsector
Logistiek en transport
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van vrijdag 1 maart 2024 tot zondag 30 juni 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

De transport en logistieke sector in Singapore en Vlaanderen vertoonen veel overeenkomsten wat betreft hun strategische positie, hun uitdagingen en hun kansen. Beide regio’s hebben een sterke basis om hun rol als mondiale logistieke hubs te versterken en te consolideren. Zowel Vlaanderen als Singapore hebben de logistieke behoefte door de toename van e-commerce zeer goed aangepakt. Ze hebben samengewerkt met andere partners om nieuwe markten te verkennen en kunnen oplossingen bieden voor complexe logistieke vraagstukken. Zo zijn deze sectoren in Singapore en Vlaanderen complementair en kunnen ze elkaar nog versterken.  

Is uw onderneming actief in de transport of in de logistieke sector en bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden in Singapore? Meld dan zeker uw interesse voor deze B2b matchmaking van Flanders Investment & Trade.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.