U bent hier

Exporteren voor de sector ‘ICT’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Geïnteresseerd om mee te werken aan de heropbouw en erop gebrand uw bekendheid in Oekraïne te boosten? Dan is “Reconstruction of Ukraine: Expertise from Flanders” beslist iets voor uw bedrijf: registreer u nu gratis op dit online platform en zet uw bedrijf in de kijker.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, bouw, energie, ict en logistiek en transport
Doelmarkt
Oekraïne
Wanneer
Van maandag 6 november 2023 tot dinsdag 31 december 2024
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade
SemiCon is één van de belangrijkste vakbeurzen voor electronica, die zich vooral toespitst op semiconductor technologie en industrie. FIT zal met een beperkte stand aanwezig zijn op SemiCon.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
Wanneer
Van dinsdag 12 november 2024 tot vrijdag 15 november 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Munich, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Digitalisering vormt een drijvende kracht achter de socio-economische ontwikkeling van Italië. Het doel van deze studie is om Vlaamse bedrijven een overzicht te bieden van de Italiaanse digitale industrie, zowel kwalitatief als kwantitatief, zodat ze de talrijke kansen op deze markt beter kunnen benutten.

2023 bracht groot nieuws in de Smart Home markt, in Italië en daarbuiten. Aan de ene kant heeft de vermindering van stimuleringsmaatregelen en bonussen in de energiesector de groei van de markt vertraagd; tegelijkertijd is er een toenemend aantal bedrijven dat zich richt op het valoriseren van gegevens en het aanbieden van nieuwe diensten voor het huis en de thuis, mede dankzij de integratie van IoT-oplossingen met algoritmen voor kunstmatige intelligentie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

“Mobileheroes - Connectivity Innovation Challenge” is de langstlopende technologiewedstrijd in Taiwan. In 2024 is het doel om vernieuwende bedrijfsconcepten met een hoge technologische en innovatieve inhoud te introduceren aan de ICT-industrie in Taiwan. Er wordt gefocust op start-ups en kmo’s.