U bent hier

Exporteren voor de sector ‘ICT’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in Zweden. Deze zakenreis focust op e-gov en open data oplossingen. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Zweden
Wanneer
Van vrijdag 1 oktober 2021 tot dinsdag 30 november 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Stockholm, Zweden
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Het Singapore Fintech Festival is het grootste fintech event in de wereld met meer dan 60.000 deelnemers. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Deze actie gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van maandag 8 november 2021 tot vrijdag 12 november 2021
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Cybersecurity wordt steeds belangrijker door onze toegenomen afhankelijkheid van computersystemen, internet, draadloze netwerkstandaarden en de toename van het gebruik van smart devices. De Amerikaanse staat Georgia is op korte tijd een belangrijke cybersecurityhub geworden. Verneem er meer over in deze marktstudie. 

De game-industrie in Polen maakt een stormachtige groei door en is in snel tempo aan het uitgroeien tot een van de uithangborden van 's lands creatieve industrie. Ons kantoor in Warschau stelde een paper op om de sector aan u voor te stellen.  

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Met het oog op de effectieve bestrijding van smokkel, brandstofvervalsing, fraude en belastingontduiking, is de Griekse Onafhankelijke Autoriteit voor de Overheidsinkomsten (IAPR) van plan om een ​​verbeterd systeem in te voeren voor de markering van bepaalde vloeibare petroleumgassen (LPG). 
Blijken van belangstelling dienen voor 8/10/2021 ingediend te worden.

Nieuws

Het X-HUB Tokyo start-up accelerator programma, georganiseerd door het bestuur van Tokio, bied start-ups informatie voor toetreding tot de markt in Tokio, onder meer door middel van een mentorship programma, lezingen rond legale aspecten en marketing, opties om te netwerken onder start-ups, of met grote bedrijven en venture capital, etc.