U bent hier

Open call: levering en installatie van audio/visuele apparatuur - Firenze

Het EUI - European University Institute is het toonaangevende instituut in Europa op het gebied van sociale en geesteswetenschappen. Opgericht in 1972, heeft het EUI een reputatie opgebouwd als transnationaal centrum voor onderzoek en hoger onderwijs. 

Het Europees Universitair Instituut (EUI) heeft het genoegen u uit te nodigen om een offerte in te dienen voor de levering en de dienstverlening als omschreven in bovenstaand onderwerp, waarvan de geraamde waarde de volgende is: 

  • Levering van audiovisuele apparatuur inclusief installatie en configuratie voor Sala Europa van Villa Schifanoia en seminarruimten van Palazzo Buontalenti: budget van €565.000,00 (vijfhonderdvijfenzestigduizend/00) (eenmalige aankoop). 
  • Een vijfjarig contract voor ondersteunende diensten voor de audiovisuele apparatuur die in Sala Europa van Villa Schifanoia en seminariezalen van Palazzo Buontalenti die zullen worden geïnstalleerd: budget van €25.000,00 (vijfentwintigduizend/00)

Uw deelname:

Als u geïnteresseerd bent in dit aanbod, dient u een offerte in te dienen in één van de officiële talen van de Europese Unie - bij voorkeur in het Engels - als u aan de voorwaarden voor deelname aan aanbestedingen voldoet. 

De inschrijvingen moeten uitsluitend op papier worden ingediend en in twee gesloten briefomslagen (systeem van dubbele briefomslag). De offertes moeten worden ingediend hetzij per post, per koerierdienst of persoonlijk, uiterlijk op 13/05/2024 om 12.30 uur (Italiaanse tijd)


Grijp deze kans om samen te werken met een instituut van wereldklasse en draag bij aan de verrijking van de academische gemeenschap. Wij kijken uit naar uw voorstel!

Voor meer informatie contacteer ons kantoor te Milaan: milan@fitagency.com 
 

Documenten

Invitation letter.pdf (PDF – 228 kB)

Contactpersoon

ICTS Procurement
E-mailadres
ICTS.Procurement@eui.eu"> ICTS.Procurement@eui.eu
Taal
English (preferably)