U bent hier

Nieuws

Vanaf 1 juni 2022 verviel de FFP2-maskerplicht ook in het openbaar vervoer, levensmiddelenwinkels en apotheken, met uitzondering van Wenen waar de FFP2-maskerplicht in het openbaar vervoer en in de apotheken blijft bestaan.

Op 31 mei en 1 juni 2022 organiseren het Ontwikkelingsagentschap van Servië en de Servische Automotive Cluster South East Europe (SEE) Automotive Connect & Supply. Dit event is een van de belangrijkste events voor de automotivesector in Zuidoost-Europa. Behalve het conferentiegedeelte worden ook b2b's georganiseerd tussen deelnemende OEMs, Tier 1 en 2 toeleveranciers en relevante overheidsinstellingen.  

De bouwsector is traditioneel een heel belangrijke sector in de Oostenrijkse economie. Wilt u weten hoe deze industrie de coronapandemie doorstaan heeft en wat de vooruitzichten zijn? Lees dan zeker verder en neem een kijkje in het Baujournal Österreich van het gerenommeerde onderzoeksinstituut Branchenradar. 

De studiedienst van Bank Austria, een deel van de Italiaanse UniCredit groep, publiceerde in april 2020 haar vooruitzichten voor de Oostenrijkse economie in 2020 en 2021. Wilt u weten wat de impact van de coronacrisis op de Oostenrijkse economie is? Lees dan het bijgevoegd nieuwsbericht van ons kantoor FIT-Wenen.

Building Technology Austria is een mini-beurs en netwerk-event/vakforum dat zich richt tot een breed vakpubliek gaande van architecten en projectontwikkelaars over installateurs tot beheerders van gebouwen. Wil u meer weten over het netwerkevent dat voor de eerste keer plaats vond in Wenen op 18-19 september 2019? Lees dan het bijkomende beursverslag.

Wil u meer weten over de markt van industriële automatisatie en robotisering in Oostenrijk? Lees dan het verslag over de beurs 'Smart Automation Austria' editie 2019 in Linz.

Wil u meer weten over de trends op Interalpin, de toonaangevende beurs over de bergindustrie die elke twee jaar doorgaat in Innsbruck? Lees dan het bijhorende beursverslag.

Wil u graag weten welke de belangrijkste trends zijn op de Oostenrijkse interieurmarkt? Lees dan het bijhorende verslag van de beurs 'Wohnen & Interieur'.

Wil u graag weten wat de trends zijn in de Oostenrijkse markt van (ver)bouwen, renoveren en saneren? Lees dan het bijhorende beursverslag.

Wil u meer weten over de Oostenrijkse markt voor farmaceutische producten in de brede zin van het woord, inclusief o.a. cosmetica en schoonheidsproducten, homeopatische producten en voedingssuplementen? Lees dan het bijgaande beursverslag Austropharm 2018.

Pagina's