U bent hier

Nieuws

De longziekte COVID-19, veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus, houdt ook in 2021 nog lelijk huis in Oostenrijk. De snel stijgende cijfers en ongerustheid over de dreigende saturatie in de gezondheidszorg, in het bijzonder wat de IZ-beddencapaciteit betreft, noopte de regering tot strengere maatregelen. 

De studiedienst van Bank Austria, een deel van de Italiaanse UniCredit groep, publiceerde in april 2020 haar vooruitzichten voor de Oostenrijkse economie in 2020 en 2021. Wilt u weten wat de impact van de coronacrisis op de Oostenrijkse economie is? Lees dan het bijgevoegd nieuwsbericht van ons kantoor FIT-Wenen.

Building Technology Austria is een mini-beurs en netwerk-event/vakforum dat zich richt tot een breed vakpubliek gaande van architecten en projectontwikkelaars over installateurs tot beheerders van gebouwen. Wil u meer weten over het netwerkevent dat voor de eerste keer plaats vond in Wenen op 18-19 september 2019? Lees dan het bijkomende beursverslag.

Wil u meer weten over de markt van industriële automatisatie en robotisering in Oostenrijk? Lees dan het verslag over de beurs 'Smart Automation Austria' editie 2019 in Linz.

Wil u meer weten over de trends op Interalpin, de toonaangevende beurs over de bergindustrie die elke twee jaar doorgaat in Innsbruck? Lees dan het bijhorende beursverslag.

Wil u graag weten welke de belangrijkste trends zijn op de Oostenrijkse interieurmarkt? Lees dan het bijhorende verslag van de beurs 'Wohnen & Interieur'.

Wil u graag weten wat de trends zijn in de Oostenrijkse markt van (ver)bouwen, renoveren en saneren? Lees dan het bijhorende beursverslag.

Wil u meer weten over de Oostenrijkse markt voor farmaceutische producten in de brede zin van het woord, inclusief o.a. cosmetica en schoonheidsproducten, homeopatische producten en voedingssuplementen? Lees dan het bijgaande beursverslag Austropharm 2018.

Wil u graag meer weten over Gartenbaumesse Tulln, de grootste beurs voor tuinaanleg en sierteelt in Oostenrijk? Lees dan het beursverslag in bijlage.