U bent hier

Marktstudies

Benieuwd hoe het retaillandschap eruit ziet in Mexico en of uw product er succesvol kan zijn? Deze marktstudie geeft u een overzicht van de belangrijkste tendensen en spelers in het land.

De automotive industrie is de belangrijkste industriële sector in Mexico. Bijna alle grote internationale auto- en vrachtwagenconstructeurs zijn in het land aanwezig, evenals een grote cluster van toeleveranciers. Ook zijn verschillende Vlaamse toeleveranciers reeds actief in het land. Lees deze markstudie om de opportuniteiten in deze sector te ontdekken.


Mexico is de belangrijkste bierexporteur ter wereld! Het land is ook één van de grootste bierproducenten ter wereld. De bierconsumptie neemt in Mexico van jaar tot jaar toe. In deze studie kan je ontdekken hoe je een graantje van de biermarkt in Mexico kan meepikken.
 

Voor Vlaamse exporteurs van medische uitrusting bestaan er belangrijke opportuniteiten in Mexico. Het land importeert immers jaarlijks voor +/- 5 miljard USD aan medische uitrusting, medische instrumenten en apparaten. Medische uitrusting en instrumenten uit Vlaanderen kunnen zonder invoerrechten geïmporteerd worden in Mexico.