U bent hier

Exporteren naar Mexico

CORONAVIRUS

UPDATE 09/05/2022

In gans Mexico is er momenteel een laag COVID-besmettingsrisico. Mexico vraagt geen verplichte PCR-test of quarantaine bij aankomst.

In openlucht is het niet meer verplicht om een mondmasker te dragen, maar een meerderheid van de Mexicaanse bevolking blijft het mondmasker toch dagelijks op straat dragen.

In Mexico-City is het dragen van een mondmasker verplicht bij het betreden van openbare gebouwen en in het openbaar vervoer. Er zijn ook deelstaatregeringen in Mexico die het gebruik van mondmaskers verplicht hebben gehouden op gesloten plaatsen. In indoor beurshallen blijft het dragen van mondmaskers momenteel verplicht.

Meer dan 62% van de Mexicaanse bevolking is volledig gevaccineerd tegen COVID-19.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Mexico

Blijf op de hoogte over alles in Mexico

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Mexico? Ontdek ze tijdens de groepszakenreis die Flanders Investment & Trade, samen met AWEX en hub.brussels, organiseert naar Mexico-City.
Doelmarkt
Mexico
Wanneer
Van zondag 6 november 2022 tot woensdag 9 november 2022
Waar
Mexico-City, Mexico
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX en hub.brussel.

Marktstudies

Interesse om meubels te exporteren naar Mexico? In de markstudie over de meubelsector krijgt u een beeld van de marktomvang en huidige tendensen.

Wist u dat Mexico de op één na grootste Latijns-Amerikaanse markt is voor de cosmetica- en parfumeriesector en de derde grootste producent ter wereld? In deze markstudie kunt u meer lezen over het marktaandeel van Mexico in deze sector evenals over de belangrijkste importproducten. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Benieuwd om te vernemen in welke sectoren de Mexicaanse overheid prioritair (buitenlandse) investeringen wenst aan te trekken? Kom het te weten via inzage in de 'Industrial Atlas for Investment Attraction in Mexico'.