U bent hier

Exporteren naar Mexico

CORONAVIRUS

UPDATE 01/08/2023

Er zijn geen specifieke COVID-maatregelen meer van kracht om naar Mexico te reizen. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de website van de Mexicaanse overheid (info in het Spaans).

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Mexico

Blijf op de hoogte over alles in Mexico

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Wist u dat Mexico wereldwijd op de 12e plaats staat op het gebied van uitgaven voor huisdierenvoeding, -verzorging en -welzijn? Zo werd er in 2022 meer dan USD 2,9 miljard uitgegeven aan huisdierenvoeding alleen! Lees meer over de Mexicaanse markt voor huisdieren in het sectorrapport "Pet products sector in Mexico", opgesteld door het FIT-kantoor in Mexico.

Interesse om meubels te exporteren naar Mexico? In de markstudie over de meubelsector krijgt u een beeld van de marktomvang en huidige tendensen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

SEDENA, Secretaría de la Defensa Nacional, het Ministerie van Defensie van Mexico, heeft een internationale openbare aanbesteding gelanceerd voor de aankoop van diverse staalproducten, die verwerkt zullen worden in de 'Centrale gereedschapsfabriek' (Fábrica Central de Herramientas) door de Dirección General de Industria Militar van SEDENA.

Nieuws

Interesse om deel te nemen aan een handelsbeurs of een congres in Mexico? Het kantoor van Flanders Investment & Trade in Mexico-City heeft een overzicht samengesteld van de belangrijkste beurzen en congressen die zullen plaatsvinden in de eerste jaarhelft van 2024.