U bent hier

Exporteren naar Kazachstan

CORONAVIRUS

UPDATE 15/07/2020

Op 13 maart 2020 werden in Kazachstan de eerste gevallen van COVID-19 bevestigd. Tot 10 juli heeft het Kazachse ministerie van Volksgezondheid 61.755 gevallen van COVID-19 bevestigd.
Op 16 maart kondigde President Jomart Tokayev de noodtoestand af met aanzienlijke voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze periode werd 2 keer verlengd en eindigde op 11 mei 2020.
Sinds 5 juli is de situatie echter opnieuw verslechterd en werd een 14-daagse quarantaine regeling ingesteld die momenteel tot 2 augustus wordt aangehouden.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Kazachstan

Blijf op de hoogte over alles in Kazachstan

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Op 13 maart 2020 werden in Kazachstan de eerste gevallen van COVID-19 bevestigd, waarna President Jomart Tokayev de noodtoestand afkondigde tot 11 mei, met aanzienlijke voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Sinds 5 juli is de situatie echter opnieuw verslechterd en werd een 14-daagse quarantaine regeling ingesteld die momenteel tot 2 augustus wordt aangehouden.