U bent hier

Exporteren naar Bulgarije

CORONAVIRUS

De Bulgaarse regering heeft op 1 mei 2022 alle COVID-19 restricties opgeheven. COVID-19 wordt niet langer gezien als een bedreiging voor de Bulgaarse samenleving. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de Bulgaarse website https://coronavirus.bg/bg/.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Bulgarije

Blijf op de hoogte over alles in Bulgarije

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Bulgarije is hard op weg om zijn hernieuwbare energiesector te ontwikkelen. De sector kon de afgelopen jaren op veel belangstelling rekenen voor investeringen en ontwikkelingen en dit zal naar verwachting zo blijven. De sector is marktgericht, de belangstelling van bedrijven en huishoudens neemt toe en de omslag naar het gebruik van hernieuwbare energie wordt ondersteund door aanzienlijke EU-subsidies. Meer weten over zakelijke kansen in deze groeisector? Maak dan zeker tijd vrij om deze studie grondig door te nemen.

België heeft een lange geschiedenis van investeren in Bulgarije maar prijkt ook vandaag in de FDI-herkomstlanden top 5. Na de coronapandemie zochten en zoeken veel West-Europese bedrijven vaker hun heil in Centraal- en Oost-Europa als productie- of sourcingbestemming waarbij de geografische en culturele nabijheid natuurlijk een rol speelt. Deze door ons kantoor in Sofia opgestelde gids is een praktisch vertrekpunt voor uw deskresearch indien u een aanwezigheid in Bulgarije zou overwegen. 

The present guide is intended to help Flemish business operators in their analysis and approach to the Bulgarian market. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws