U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Electronica’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Het Volga Federal District is een van Ruslands 8 federale districten. Het district verenigt 14 regio's en republieken en heeft Nizjnij Novgorod als administratief centrum. 25% van de Russische industriële productie vindt er haar oorsprong. Deze paper van ons kantoor in Nizjnij Novgorod gaat in op de verschillende ontwikkelingen op het vlak van innovatie en geeft u een overzicht van de sectoren die in de 34 zogenaamde technoparken binnen het district aan bod komen. 

Drones, het speeltje van de toekomst ! Het gebruik van drones neemt gestaag toe, in vele sectoren en de functionaliteiten zullen nog uitbreiden. Hierdoor zal het ook steeds drukker worden in het luchtruim. Is uw interesse gewekt? Lees dan zeker deze interessante studie waarin al deze facetten aan bod komen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Premier Misjoestin ondertekende onlangs het oprichtingsdecreet voor de creatie van Quantum Valley, een nieuw wetenschaps- en technologiecentrum in Nizjnij Novgorod. Quantum Valley wordt daarmee een bijkomende actor voor de ontwikkeling van hightechproducten en -diensten in Rusland. 

MSV, de belangrijkste industriële vakbeurs in Centraal-Europa, ging in 2021 opnieuw fysiek door in het Tsjechische Brno. De beurs trok minder exposanten en was een stuk kleiner dan voorheen, maar het blijft een belangrijk moment van afspraak voor iedereen die in de regio met machines bezig is.