U bent hier

Webinar “New Opportunities in the Guyana market”

De EU organiseert op 4 oktober om 14u30 CET een webinar over het Latijns-Amerikaanse land Guyana dat behoort tot de snelst groeiende economieën ter wereld. Met deze infosessie wil de EU bedrijven informeren over de opportuniteiten en kansrijke sectoren op die markt; het event dient ter voorbereiding van een groepszakenreis die de EU van 20 tot 22 november organiseert naar Guayana.

Bijgevoegd het programma van het webinar. Deelname is gratis.

Via volgende links (FIT link en EU-link) kan u ook meer lezen over de zakenreis die de Europese Unie in november 2023 organiseert naar Guyana, in samenwerking met Trade Promotion Europe, het Guyana Office for Investment en andere lokale en regionale partners. De missie maakt deel uit van de inspanningen binnen het EU “Global Gateway”-programma voor Latijns-Amerika dat tot doel heeft om slimme, schone en veilige investeringen te faciliteren in duurzame infrastructuur in de regio. Met de missie wil de EU ervoor zorgen dat EU-bedrijven een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en groei van de Guyaanse markt.

Registratielink voor webinar: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYlcuqvrTwsH9faSaSoK3CEGUzuTiBzHTNO#/registration

28 september 2023

Bijkomende informatie