U bent hier

Promotie van Belgische bieren in Spaanse krant El País

Net zoals de vorige jaren biedt de Spaanse topkrant El País u exclusief de mogelijkheid om uw brouwerij/bieren in de kijker te zetten in de prestigieuze bijlage Guía del Ocio. La Guía del Ocio (letterlijk vertaald 'Vrijetijdsgids'), is een wekelijks cultureel-gastronomisch supplement dat een zeer breed - vooral jong en hoog opgeleid - publiek bereikt. Er worden elke week niet minder dan 180.000 exemplaren verkocht en de website www.guiadelocio.com ontvangt elke maand 4.000.000 bezoekers. Concreet krijgt u de gelegenheid om in dit supplement publiciteit (grootte van de publiciteit is 1/3 bladzijde) te maken tegen de prijs van 400 euro (BTW wordt niet aangerekend), in wat zij een bodegón of ''bierkelder'' noemen. Elke brouwerij kan één of meedere bieren in de kijker plaatsen met een foto en bijbehorende fiche.

Bijkomende mogelijkheden:

  • Hele pagina publiciteit + foto tekst + website: 800 euro
  • Halve pagina publiciteit + foto tekst + website: 600 euro

Uw bieren/brouwerij kunnen aan bod komen in de editie van 12 april 2019 van deze Guía del Ocio. Bijgevoegd vindt u een voorbeeld van de edities 2018.

Interesse?

Stuur uw foto op tegen vrijdag 5 april (resolutie 300dpi), samen met een tekst (in het Spaans uiteraard) van maximaal 60 woorden.

​Dat mag rechtstreeks naar mevrouw Carmen Martínez: cmartinez@guiadelocio.com - Tel. +34 618 69 58 18

Voor meer informatie contacteer FIT Madrid: madrid@fitagency.com

15 februari 2019

Bijkomende informatie