U bent hier

Marktstudies

Hoe is de stand van zaken van de Industrie 4.0 in Oostenrijk? Wat zijn de belangrijkste thema’s en trends? Wie zijn de belangrijke spelers? Lees het in de studie van ons kantoor in Wenen.

De Oostenrijkse chemische industrie is niet alleen een belangrijke, maar ook een erg innovatieve sector, met veel onderzoek dat oploopt tot 10% van alle R&D in de hele Oostenrijkse industrie.

Wilt u weten wie de belangrijkste clusters en spelers zijn of wat de mogelijkheden zijn voor Vlaamse bedrijven? Lees dan deze studie die een overzicht geeft van alle deelsegmenten, exclusief Life Sciences (die laatste werden al behandeld in een aparte studie, waarvan een update is gepland voor 2019).

Bent u geïnteresseerd in de meest recente ontwikkelingen op de Oostenrijkse retailmarkt? Lees dan de studie (update) die FIT Wenen maakte over de Oostenrijkse retail, zowel voor het food- als het non-food segment.

De automobiel industrie is een erg belangrijke sector in Oostenrijk. Wil u weten wie de belangrijkste clusters en spelers in Oostenrijk zijn? Wil u weten waar Oostenrijk staat op het vlak van E-mobiliteit of van zelfrijdende wagens? Lees dan deze markstudie.