U bent hier

Wie kan me helpen bij het opstellen van mijn exportplan?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maak u geen zorgen, tal van andere ondernemers hebben exact hetzelfde als u meegemaakt. En voor elk probleem is wel een oplossing gevonden. Al die kennis en expertise hebben we gebundeld in een helder, eenvoudig stappenplan. Geïllustreerd met praktische tips en weetjes. U kan die gids onderaan deze pagina downloaden.

Wil u hulp vooraleer u aan een exportplan begint? Contacteer uw provinciaal kantoor en vraag aan afspraak met een adviseur Internationaal Ondernemen. Hij of zij zal u begeleiden bij de opmaak van uw exportplan. Samen brengen we structuur in de nodige acties.

Publicatie: Het exportplan

Deze handige stap-voor-stapgids biedt u een methodiek aan om een exportplan op te stellen. Uw strategie vormt het fundament. Afhankelijk daarvan zal uw organisatie immers mensen en middelen toekennen aan verschillende projecten. Ook aan export.

> Download de publicatie

Nog vragen?

FIT beschikt over een kantoor in de 5 Vlaamse provincies. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen over exporteren in het algemeen of over uw concrete situatie of dossier.