U bent hier

Groepszakenreis ‘Healthcare/medtech - Thailand & Singapore’

Heb je interesse om de Aziatische markt te verkennen en nieuwe zakelijke kansen te creëren in de healthcare sector? Wil je in contact komen met potentiële klanten, partners en beleidsmakers in Thailand en Singapore?

Dan is deze groepszakenreis iets voor jou!

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Biotechnologie, gezondheid en farma, en machines
Doelmarkt
Thailand en Singapore
Wanneer
Van zondag 8 september 2024 tot woensdag 11 september 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Bangkok, Thailand
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Thailand is één van dé hubs voor medisch toerisme in Azië met state of the art privéziekenhuizen, maar ook de lokale gezondheidszorg is behoorlijk ontwikkeld. Uitdagingen van vergrijzing en groeiende behoefte aan oplossingen in de gezondheidssector creëren kansen voor Vlaamse bedrijven. Hierbij denken we aan medische apparatuur, farmaceutische producten, toepassingen voor het runnen en beheren van ziekenhuizen, enz.

Singapore is een andere belangrijke hub voor medisch toerisme in Azië. Bovendien heeft het een zeer effectief gezondheidssysteem, evenals een grote demografische uitdaging (25% van de Singaporezen zal tegen eind 2023 ouder zijn dan 65 jaar). Dit opent verschillende mogelijkheden voor medtech bedrijven in Vlaanderen.

Mis deze unieke kans niet om je business te boosten in Azië! Als je geïnteresseerd bent in deze groepszakenreis, meld dan alvast uw interesse via onderstaande knop.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.