U bent hier

Vakbeurs SIANE Toulouse 2017

SIANE is een jaarlijkse vakbeurs in Toulouse voor industriële onderaanneming en toeleveringen met nadruk op de regionaal sterke sectoren in Zuidwest-Frankrijk: elektronica (medische industrie), luchtvaart- en agro-industrie. Met 700 exposanten en 10.500 bezoekers is SIANE de belangrijkste regionale beurs voor de industrie in Zuidwest-Frankrijk. De laatste 5 jaar kende deze beurs een gestadige groei.

Profiel van de exposanten:

  • Onderaannemers, voornamelijk gespecialiseerd in metaalbewerking (plaatversnijding, lastechnieken, oppervlaktebehandeling, mechanica, …).
  • Fabrikanten van robots en andere machines voor de luchtvaart, agro- en medische industrie.

38% van de exposanten komt uit Zuidwest-Frankrijk. De buitenlandse exposanten zijn voornamelijk vertegenwoordigd door hun Franse filiaal, invoerder of verdeler. Profiel van de bezoekers: aankopers van de regionale industrie (luchtvaart, medische apparatuur en agro-sector).

SIANE is de kleinere, regionale versie van MIDEST (Parijs), met het grote verschil dat bij SIANE niet enkel de onderaanneming aan bod komt, maar ook de machinebouw. We vinden er dus zowel onderaannemers als de leveranciers van machines en gereedschap.

De beurs is aan te raden voor Vlaamse bedrijven die (eventueel als bezoeker) contacten zoeken met potentiële regionale partners/verdelers. Als exposant kan u rechtstreeks in contact komen met de aankopers van regionale industrieën die de beurs bezoeken.

De exposantenlijst kan u raadplegen via de website van de beurs: www.salonsiane.com

De volgende editie van SIANE Toulouse is van 23 tot 25 oktober 2018.

18 december 2017