U bent hier

Uniek handelsagentenforum in Italië

Forum Agenti vindt sinds 2013 afwisselend plaats in Milaan, Rome, of Verona. De edities in de verschillende steden tekenen een stijgend aantal nationale en internationale deelnemers op.

Flanders Investment & Trade bezocht op 26 mei de editie in het beurscomplex van Rome. Ruim 130 bedrijven namen deel met een eigen stand. Tal van players uit Frankrijk, Kroatië, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Slovakije, Tunesië, en Slovenië zochten er geschikte partners. Meer dan 1.566 agenten en vertegenwoordigers hebben het salon bezocht, goed voor 2.513 sollicitatiegesprekken tussen de handelsagenten en de aanwezige bedrijven.

Forum Agenti beperkt zich echter niet enkel tot gesprekken. Het salon biedt de bedrijven en de agenten een uitmuntende gelegenheid tot het kosteloos inwinnen van legale en contractuele finesses. Verscheidene seminaries en workshops bieden een dieper inzicht in de handelsagentenpraktijk.

Vooral de salons in Milaan tonen steeds indrukwekkende cijfers, die u kan inkijken in de bijgaande brochure. Op de editie van Forum Agenti in Milaan, die plaatsgrijpt van 23 tot 25 november 2017, organiseert Flanders Investment & Trade een collectieve stand voor Vlaamse players. Dankzij de goede relatie tussen FIT Milaan en de organisatoren van de beurs, kunnen Vlaamse bedrijven van een flinke korting genieten op hun inschrijvingskosten.

Meer weten? U kan hier nalezen hoe het Forum werkt.

Interesse om deel te nemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor in Milaan op milan@fitagency.com

1 juni 2017

Bijkomende informatie

Presentatie Forum Agenti (PDF – 3 MB)