U bent hier

Three Countries - One Forum. Drielandenconferentie België, Luxemburg en Duitsland

AHK debelux, de Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel, organiseert op 12 oktober 2023 in Eupen een drielandenconferentie met workshops, keynotes en netwerken rond de thema's:

  • Energie
  • HealthTec
  • Kunstmatige Intelligentie

In de drie landen leveren healthtech en life science een belangrijke bijdrage aan innovatie en verbeteringen in de gezondheidssector. Praat met innovatieve en jonge bedrijven over nieuwe technische mogelijkheden en leer hoe internationale markten aan te boren. 

Een onderwerp dat alle bedrijven en organisaties vandaag en in de toekomst intensief zal bezighouden, is het gebruik en de toepassing van kunstmatige intelligentie in het bedrijfsleven.

Sprekers rond energietransitie zijn o.a. experts van INEOS Inovyn, duisport en Elia Group met moderatie door WaterstofNet. Sprekers rond Healthtech zijn o.a. novadocs GmbH (Smarcor) en tuomi SA. Sirres verzorgt de workshop rond artificiele intelligentie.

Doelgroep:

De Energy workshop is gericht op bedrijven met een hoge energieafhankelijkheid, energieleveranciers en aanverwante industrieën. De Healthtec workshop is gericht op healthtec bedrijven van alle groottes, investeerders en onderzoeksinstellingen. De meeste bedrijfsomgevingen zullen worden beïnvloed door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van AI.

Maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe zakenpartners en organisaties uit de drie landen te ontmoeten.

Voor meer informatie en aanmelding: https://debelux.ahk.de/nl/events/evenementen-details/three-countries-one...

23 september 2023